Voor onze 5-daagse re-treats zijn wij nog op zoek naar een gezonde en fijne locatie in Nederland....een locatie die je uitnodigt om te Genieten van alles wat deze te bieden heeft, zoals rust, natuur etc. Op deze locatie kan je (h)eerlijk de tijd nemen om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen.

Tijdens deze 5-daagse maken we, op een speelse, humoristische en natuurlijke manier, veel plezier en gaan we vooral de diepte in. Juist deze combinatie is een reflectie vanuit het leven zelf. Precies waar Natural Source Retreat voor staat en voor jou kan betekenen.

Bij elk re-treat vragen wij de deelnemers een voorwerp mee te nemen die zij los willen laten of (extra) kracht willen geven.
Wij starten met een voorstelronde, het nemen van een kaart uit een kaartendeck, de meditatie “Verbinden met de Bron – jouw Hartenergie” en een openingscirkel.

Naast het programma is er voldoende vrije tijd en ruimte om alles te integreren en voor individuele invulling. Op een aantal dagen is het mogelijk een 1-op-1-moment te ervaren met 1 van ons (keuze bestaat uit een korte blote-voeten-wandeling, coaching, energetische sessie, van-hoofd-naar-hart-massage, reading/kaartlegging).

Tijdens, maar ook na het re-treat kan je altijd bij ons terecht voor vragen die jou persoonlijk of de groep aangaan.

Er worden (h)eerlijke healthy maaltijden gereserveerd.

Kom zoals je bent en voel je welkom. We zien je graag.

One love.

Ruben & Mirjam


Als je "Agenda" bezoekt, zie je op welke datum de 5-daagse plaatsvindt.
Onder "Tarieven" staat de bijdrage vermeld.


Voor een impressie van deze locatie en haar omgeving, kan je “foto’s en video’s” bezoeken.
*************************************************************************************************************************************

In onze 5-daagse re-treats hebben de elementen Vuur, Water, Lucht en Aarde een fijne rol.
Voor aanvang van het re-treat ontvang je een elementen-test. Deze toont jou welk element het meest in jou aanwezig is, welke kwaliteiten deze heeft en hoe dit element samenwerkt met de andere elementen.
Binnen deze re-treats geven wij een aantal van onze 1-daagse re-treats en gaan wij hier dieper op in.

*************************************************************************************************************************************