Mirjam ontving in 2017 de boodschap/het inzicht om een Spiritueel / Bewust-er-Zijn Kwartet te ontwerpen. Dit om mensen op een speelse en humoristische manier te laten ervaren wat spiritualiteit / bewust-er-zijn van toegevoegde waarde kan geven in hun dagelijks leven. Natuurlijk is het ook een mooi spel  voor mensen die dit al weten.
Zij verbleef merendeels in een pipowagen in de natuur gedurende het ontwerpen van het kwartet. Zij fotografeerde merendeels in de natuur en op haar thuislocatie in Hoorn. Zij toverde zichzelf om tot zeemeermin, haar zoon Maarten als aartsengelen, goden en de trol, haar dochter Floor als godinnen, elf en bij de gaven en vriend Bob als de goden Zeus en Poseidon. Tijdens het fotograferen, ontstonden er veel mooie gesprekken met voorbijgangers over wat zij aan het doen was en waarvoor.
Gedurende het ontwerpen, ontving zij de boodschap/het inzicht dat de kaarten ook als inspiratie- en krachtkaarten gebruikt mochten worden.
Zij stemde zich af op haar Spirits, helpers, elders en "Alles wat er is" en channelde de boodschappen van elke kaart die als affirmaties gebruikt kunnen worden.
Een deel van haar levenswens en zielsmissie kwam uit toen haar kwartet in februari 2019 op de markt verscheen in het Nederlands- en Engelstalig.

Het Spiritueel / Bewust-er-Zijn kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten is een kwartetspel voor jong en oud die nieuwsgierig zijn naar wat spiritualiteit / bewust-er-zijn van toegevoegde waarde kan geven in hun dagelijks leven, maar ook voor iedereen die dit al weet. 

Spelenderwijs en op humoristische wijze zie je wat de betekenis / toegevoegde waarde is van een boeddha, een edelsteen of een godin.
Ook de krachtdieren, elementen, goden, aartsengelen, gaven en magische wezens komen aan bod.
Elke kaart heeft ook een gechannelde boodschap, zeg maar een positieve affirmatie, zodat je deze als inspiratie- en/of krachtkaart kan gebruiken.
Zo ontvang je een mooie boodschap en inzicht in het leefproces waarin je je nu in bevindt. Door deze boodschap/affirmatie diverse malen te herhalen, wordt jouw onderbewustzijn geactiveerd en beïnvloedt en krijgen jouw hersenen een seintje om juist dat te creëren en manifesteren in jouw leven.

Dit spel kan je spelen met 2 tot 6 spelers, vanaf 6 jaar.
Er zit een mooi boekje bij waarin de spelregels staan, de gechannelde boodschappen per kaart, een dankwoord en meer informatie over Mirjam.
Het spel is verkrijgbaar in het Nederlands- en Engelstalig.
Jouw bijdrage / investering voor 1 exemplaar is € 28,50 (exclusief verzendkosten)
Verzendkosten zijn berekend op versturen binnen Nederland.
Wil je meer dan 1 exemplaar bestellen, stuur ons dan een bericht via onze contactpagina. Vermeld daarin het aantal. De verzendkosten kunnen hoger uitkomen.
Wij zoeken ook verkooppunten. Als je als verkooppunt dienen, stuur ons dan een bericht via onze
 contactpagina.

One love.

Ruben & Mirjam