Het Spiritueel / Bewust-er-Zijn kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten is een kwartetspel voor jong en oud die nieuwsgierig zijn naar wat spiritualiteit / bewust-er-zijn van toegevoegde waarde kan geven in hun dagelijks leven, maar ook voor iedereen die dit al weet. Spelenderwijs en op humoristische wijze zie je wat de betekenis / toegevoegde waarde is van een boeddha, een edelsteen of een godin.Ook de krachtdieren, elementen, goden, aartsengelen, gaven en magische wezens komen aan bod.Elke kaart heeft ook een gechannelde boodschap, zeg maar een positieve affirmatie, zodat je deze als inspiratie- en/of krachtkaart kan gebruiken. Zo ontvang je een mooie boodschap en inzicht in het leefproces waarin je je nu in bevindt. Door deze boodschap/affirmatie diverse malen te herhalen, wordt jouw onderbewustzijn geactiveerd en beïnvloedt én krijgen jouw hersenen een seintje om juist dat te creëren en manifesteren in jouw leven.

Dit spel kan je spelen met 2 tot 6 spelers, vanaf 6 jaar.Er zit een mooi boekje bij waarin de spelregels staan, de gechannelde boodschappen per kaart, een dankwoord en meer informatie over Mirjam. Er staat alleen informatie in over Mirjam omdat zij Ruben ontmoette toen het spel al bij de drukker lag.

Het spel is verkrijgbaar in het Nederlands- en Engelstalig.Jouw bijdrage / investering voor 1 exemplaar is € 28,50 (exclusief verzendkosten)Verzendkosten zijn berekend op versturen binnen Nederland.

Wij zoeken ook verkooppunten. Als je als verkooppunt dienen, stuur ons dan een bericht.

One love.

Ruben & Mirjam

Achtergrondinformatie:
Mirjam ontving in 2017 de boodschap/het inzicht om een Spiritueel / Bewust-er-Zijn Kwartet te ontwerpen. Dit om mensen op een speelse en humoristische manie te laten ervaren wat spiritualiteit / bewust-er-zijn van toegevoegde waarde kan geven in hun dagelijks leven. Natuurlijk is het ook een mooi spel voor mensen die dit al weten.Zij verbleef tijdens het ontwerpen in een pipowagen in een natuurrijk gebied. Hier ontwierp zij, fotografeerde zij, mediteerde zij en kwam zij tot mooie, waardevolle en magische inzichten.Gedurende haar verblijf in de pipowagen, ontving zij tijdens 1 van haar meditaties en afstemmingen met het grotere geheel / "Alles wat er is", dat elke kaart ook een inspirerende boodschap/waardevol inzicht mocht krijgen om zo als inspiratie- en krachtkaart gebruikt te worden.

Zij toverde zichzelf om tot zeemeermin, haar zoon Maarten als aartsengelen, goden en de trol, haar dochter Floor als godinnen, elf en bij de gaven....vriend Bob als de goden Zeus en Poseidon. Tijdens het fotograferen, ontstonden er veel mooie gesprekken met voorbijgangers over wat zij aan het doen was en waarvoor.

Een deel van haar levenswens en zielsmissie kwam uit toen haar kwartet in februari 2019 op de markt verscheen in het Nederlands- en Engelstalig.