❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Wil jij dieper verbinden met de natuur en met jouw kern/jouw essentie?

Wie ben je? Wat doe je? Waarom doe je wat je doet?
Wat heb jij nodig op jouw levenspad én in het leven van jouw zielsmissie?
Wil jij (meer) inzichten, boodschappen en/of bevestigingen ontvangen op jouw levenspad?
Wil jij weten wie jij bent voorbij alle overtuigingen, patronen, verwachtingen en rollen?
Wil jij weten wat jouw levensmissie/zielsmissie is?
Waar wil jij jezelf van bevrijden wat geen toegevoegde waarde meer heeft?
Wat wil jij extra bekrachtigen?
Wil jij volledig leven vanuit jouw kern en aanwezig zijn en blijven in het Hier & Nu?

Dan is onze Vision Quest iets voor jou. 
Wij organiseren 2-daagse en 5-daagse Vision Quests in een prachtig en magisch oerbos waar geen menselijke wandelaars komen.
Wil je liever een 1 op 1 Vision Quest van 24 uur of langer dan kan dit onder begeleiding van Mirjam. Datum etc. gaat natuurlijk in overleg. Wij hiervoor meerdere magische en natuurrijke plekken voor.

❤️
Voel jij de ja?
Je ontvangt dan een kennismakingsformulier én een voorbereidingsformulier. Zodra wij het kennismakingsformulier ingevuld retour hebben ontvangen, plannen we het kennismakingsgesprek die in real life of via de telefoon plaatsvindt. Op deze manier leren wij jou beter kennen en wat jouw motivatie is etc.
Hierna begint jouw reis naar de Vision Quest toe en nemen wij, of Mirjam, jou volledig onder onze/haar hoede mocht dat nodig zijn. Dit houdt in dat, als je iets tegenkomt wat jouw (aan)raakt, uitdaagt en/of triggert, je hiervoor gebruik kan maken van de individuele sessies die wij aanbieden. Dit zodat je zo vrij mogelijk van alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft de Vision Quest kan gaan beleven. Wij begeleiden, inspireren en motiveren jou namelijk heel graag op de weg naar de Vision Quest toe, tijdens en natuurlijk ook na de Vision Quest (dit zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen).

❤️
Op de eerste dag van de Vision Quest ontmoeten we elkaar en maken wij, bij het vuur, nader kennis met elkaar en/of de andere deelnemer(s). Wij leggen jou uit welke manier van communiceren wij aanhouden tijdens jouw Vision Quest. Hierna volgt een medicijnwandeling in stilte en vind je misschien al de plek waar jij de komende dagen wil verblijven. Terug bij het vuur pak je jouw spullen en ga je jouw plek innemen/gereed maken. Wij helpen jou graag, mocht dit nodig zijn.
Ben je klaar met jouw plek innemen, kom je terug bij het vuur waar je jouw intentie/motivatie en de issues en vraagstukken die jij tegenkomt in jouw leven deelt in een verdiepend samenzijn. Hierna volgt een ❤️meditatie en een healing waarbij je je bevrijdt en ontwortelt van alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft. Na de afscheidsceremonie neem je jouw plek in en start jouw Vision Quest..
Op de laatste dag komen wij weer samen bij het vuur, is er een deelcirkel met soulfoodmaaltijd, een bekrachtigende vuurceremonie en afscheidsceremonie. 

❤️
Wat is een Vision Quest:
Een Vision Quest is een eeuwenoud ritueel van inheemse culturen waarbij de stamleden zich terugtrokken in de natuur om visioenen en inzichten te ontvangen en deze daarna in hun gemeenschap in te brengen én te leven.
Het is 1 van de methodes om een helder bewustzijn te creëren over jouw leven. Het is een goede en krachtige manier om meer met jezelf te verbinden en met de natuur…..door te leven vanuit jouw kern/jouw oorspronkelijke staat van zijn, om meer in contact te komen met jouw intuïtie én volledig aanwezig te zijn in het Hier & Nu. Het is een intense en waardevolle ontmoeting met jezelf. Al jouw zintuigen gaan meer open en je gaat ze anders benutten in jouw dagelijks leven. Je komt in contact met jouw diepere verlangens en ontvangt antwoorden en inzichten op jouw levensvragen. Ook kunnen de antwoorden en inzichten weken later nog doorkomen.
Het speelt zich af in de natuur zodat je 1 wordt met de natuur én met jouw ware natuur, de mens die jij in jouw kern/essentie bent. 
Alles wat jij tijdens deze dagen ervaart, spiegelt jou en geeft jou nieuwe energie en inspiratie op jouw levenspad en leven van jouw zielsmissie.

❤️

Wil jij dieper verbinden met de natuur en met jouw kern/essentie?
Voel je van ❤️e welkom. Wij ontvangen en ontmoeten jou graag.

Data 2-daagse (van 17.00 tot 17.00 uur): 
❤️ Vrijdag 13 t/m zondag 15 september 2024

Data 5-daagse (van 11.00 tot 17.00 uur):
❤️ Woensdag 25 t/m zondag 29 september

Of neem contact op om een datum af te stemmen met Mirjam voor jouw 1 op 1 Vision Quest.

Jouw bijdrage voor de 2-daagse is € 299 en voor de 5-daagse € 699. Deelbetaling is mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.
Jouw bijdrage voor een 1 op 1 Vision Quest is afhankelijk van de duur én locatie natuurlijk.

Wil je deelnemen, vul dan het contactformulier in of neem contact op met Mirjam op 06-29374047.
Na jouw opgave als deelnemer ontvang je alle verdere informatie qua voorbereiding en delen wij hoe jij je het beste kan voorbereiden om in een zo helder mogelijk bewustzijn te komen voordat jij de Vision Quest ingaat.

Voel je welkom. 
Wij ontvangen en ontmoeten jou graag. Mirjam ontvangt en ontmoet jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Reviews:
Wat een fijne mensen! Zo belangrijk mijn energie te volgen en juist een Vision Quest bij deze twee toppers te doen!
De voorgesprekken, het vragen stellen voordat de Vision Quest begon en zelfs daarna bleven we contact houden met elkaar. 
Ze zijn er gewoon altijd om jou te motiveren en inspireren. Kanjers zijn het!
En dan de plek: magisch gewoon. Zo fijn om echt het gevoel te hebben dat je op een onbewoond eiland bent beland.
Een dikke vette aanrader.
Chantal

De plek én natuurlijk Ruben & Mirjam nodigen jou echt uit om aanwezig te zijn, jouw ❤️ te blijven volgen bij alles wat je doet én jouw zielsmissie te leven.
Zo fijn dat Mirjam mij gewoon een "terug naar je kern-sessie" gaf toen ik het heel zwaar had voordat ik ging deelnemen aan de Vision Quest.
Liefdevolle en oordeelloze mensen zijn het.
Christina