❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Wie ben je? Wat doe je? Waarom doe je wat je doet? Wat heb jij nodig op jouw levenspad én in het leven van jouw zielsmissie?
Wil jij (meer) inzichten ontvangen op jouw levenspad?
Wil jij weten wie jij bent voorbij alle overtuigingen, patronen, verwachtingen en rollen?
Wil jij weten wat jouw levensmissie/zielsmissie is?
Waar wil jij jezelf van bevrijden wat geen toegevoegde waarde meer heeft?
Wat wil jij extra bekrachtigen?
Wil jij volledig leven vanuit jouw kern en aanwezig zijn en blijven in het Hier & Nu?

Dan is deze Vision Quest iets voor jou
(wij organiseren 3-daagse en 5-daagse Vision Quests. Alleen de 5-daagse heeft een stervensritueel).

Voel je welkom bij onze Vision Quest op een magisch en natuurrijk eiland in Noord-Holland….weg van de wijde wereld en op naar jouw binnenwereld.
Wij ontvangen en ontmoeten jou graag.
❤️

Een Vision Quest is een eeuwenoud ritueel van inheemse culturen waarbij de stamleden zich terugtrokken in de natuur om antwoorden en inzichten te ontvangen en deze daarna in hun gemeenschap in te brengen én te leven.

Het is 1 van de methodes om een helder bewustzijn te creëren over jouw leven.
Het is een goede en krachtige manier om meer met jezelf te verbinden en met de natuur…..door te leven vanuit jouw kern/jouw oorspronkelijke staat van zijn, om meer in contact te komen met jouw intuïtie én volledig aanwezig te zijn in het Hier & Nu.
Het is een intense en waardevolle ontmoeting met jezelf. Je komt in contact met jouw diepere verlangens en ontvangt antwoorden en inzichten op jouw levensvragen.
Het speelt zich af in de natuur zodat je stilte en ruimte ervaart en 1 wordt met de natuur en met jouw ware natuur, de mens die jij in jouw essentie bent. Vastend en zonder enige afleiding dan alleen de geluiden die jij zelf maakt, de zingende vogels, het kabbelende water, de wind die de bladeren van de bomen laat ritselen, de dieren die je tegenkomt op jouw plek, zoals bijvoorbeeld een vlinder, een mol of een hermelijn.
Alles wat jij tijdens deze dagen ervaart, spiegelt jou en geeft jou nieuwe energie en inspiratie op jouw levenspad en zielsmissie.

❤️

Wil jij dieper verbinden met de natuur en met jouw essentie?

❤️

Data 3-daagse: Aankomst op vrijdag 29 september om 17.00 uur. Het is dan volle oogstmaan 😊. Vertrek is zondag 1 oktober om 17.00 uur.

Programma:
De boot vaart af om 17.00 uur.
Bij aankomst op het natuureiland gaan we eerst landen met een kopje thee, limonade en/of water. Hierna is een medicijnwandeling waarbij jij je verbindt met  het magische natuureiland én vind jij misschien al wel de plek waar jij wil verblijven.
Hierna is er een kennismakingscirkel rond het vuur met een ❤️meditatie, het delen van jouw intentie/motivatie en de issues en vraagstukken waar jij tegenaan loopt, een groepshealing voorafgaand aan de vuurceremonie waarbij je alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft, achterlaat/transmuteert en dus niet meeneemt de Vision Quest in, een afscheidsritueel gevolgd door het innemen van jouw plek. Is er behoefte aan een persoonlijk gesprek met 1 van ons of met ons samen, is dat natuurlijk mogelijk.
Elke ochtend en avond plaats jij een steen die wij met een steen van ons beantwoorden. Wij weten dan dat het goed met je gaat.
Mocht het niet goed met je gaan, geef je dat aan door een vlag te hijsen en op de toeter te blazen. Wij komen dan contact met jou maken om te vragen wat je nodig hebt. Ook ontvang je van ons vers water elke dag.
Op de laatste dag is er een deelcirkel bij het vuur met soulfoodmaaltijd én een bekrachtigende vuurceremonie en afscheidsceremonie.

Omdat een Vision Quest nog dagen en/of weken kan doorwerken, zijn we altijd bereikbaar voor jou zodat je kan delen wat je tegenkomt en wij jou tips en trucs kunnen geven.

Jouw bijdrage voor de 3-daagse is € 255 en voor de 5-daagse € 599. Deelbetaling is mogelijk.

Wil je deelnemen, vul dan het contactformulier in of neem contact op met Mirjam op 06-29374047.
Na jouw opgave als deelnemer ontvang je alle verdere informatie, vindt er een kennismakingsgesprek plaats en delen wij hoe jij je het beste kan voorbereiden om in een zo helder mogelijk bewustzijn te komen voordat jij de Vision Quest ingaat.

Voel je welkom en kom precies zoals je bent.
We ontvangen en ontmoeten jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Lukt deze data jou niet. Er komen nieuwe data voor de 3- en 5-daagse aan.
Hou onze agenda in de gaten voor nieuwe data of stuur ons een bericht als je wil dat wij jou informeren zodra de data bekend is.