Een Vision Quest is een goede manier om je (weer/meer) met jezelf te verbinden en met de natuur…..je te verbinden met jouw kern, jouw oerinstinct en jouw intuïtie.
Het is een intense en waardevolle ontmoeting met jezelf en met wie jij in jouw kern bent….alles zonder enige afleiding. Je bent 1 met de natuur en aanwezig in jouw kern.
Een Vision Quest heeft een diep helende werking, geeft inzicht(en) en nieuwe energie.

Door je te verbinden met de natuur en respect voor haar te hebben, spiegelt zij jou en geeft zij jou signalen. Wat vertellen haar signalen jou? Welke inzichten brengen zij jou? Wat zegt jouw oerinstinct en jouw intuïtie? Wat bevrijd jij, ontwortel jij en laat jij los wat geen waarde meer voor jou heeft? Wat voor nieuwe inspiratie en nieuwe energie ontvang jij?
Je ontdekt jouw persoonlijke waarheden en je ontvangt ondersteuning in jouw helder weten en persoonlijke waarnemingen in dit leven.

Tijdens de Vision Quest drink je alleen water. Hierdoor raak je nog meer in een heldere staat van bewustzijn en bewustwording en word je je meer gewaar van jezelf en van alles om jou heen.
We communiceren op een oeroude gewoonte om ieders veiligheid te waarborgen. De manier waarop leggen wij op de dag van aankomst uit.

Je schrijft een motivatie/intentie die je meeneemt de Vision Quest in.
Twee dagen vóór de Vision Quest vast je en neem je alleen natuurlijke sappen, water en een licht verteerbare salade. Dit is een goede voorbereiding omdat je in een heldere staat van bewustzijn en bewustwording terecht komt.
Op de dag van aankomst deel je met de andere deelnemers wat jouw motivatie/intentie is en reflecteren wij met elkaar. Als het nodig is, is er een 1-op-1-moment om naar een eventuele trigger/uitdaging te gaan die je meeneemt de Vision Quest in.
We maken een medicijnwandeling zodat je je al kan verbinden met de natuur voordat de Vision Quest begint.
Je verblijft 3 nachten en 3 ½ dag in de natuur.
De laatste dag sluiten wij gezamenlijk af met een deelcirkel, een licht verteerbare soulfoodmaaltijd en een (h)eerlijk vuur.

Je krijgt van ons een dagboek en pen thuisgestuurd om jouw motivatie/intentie op te schrijven. Dit neem je natuurlijk mee de Vision Quest in.
Benodigdheden: Jezelf, slaapmatje/luchtbed (evt. een hangmat), slaapzak, kussen, tarp, warme kleding, muskietennet, waterfles
Jouw bijdrage/investering in jezelf: € 499,--.

Voel je welkom en kom zoals je bent.
We zien je graag.

One love.

Ruben & Mirjam