❤️

Een Vision Quest is 1 van de methodes om een helder bewustzijn te creëren en heldere inzichten te ontvangen op jouw levenspad.

Het is een goede en krachtige manier om meer met jezelf te verbinden en met de natuur…..door te leven vanuit jouw kern/jouw oorspronkelijke staat van zijn, meer in contact te komen met jouw intuïtie én volledig aanwezig te zijn in het Hier & Nu.

Het is een intense en waardevolle ontmoeting met jezelf. Je komt in contact met jouw diepere verlangens en ontvangt antwoorden op jouw levensvragen door de natuur die jou spiegelt.

Het speelt zich af in de natuur zodat je stilte en ruimte ervaart en weinig tot geen afleidingen van buitenaf. Je wordt 1 met de natuur en met jouw ware natuur.

Een Vision Quest heeft een diep helende werking, geeft inzicht(en) en nieuwe energie en inspiratie op jouw levenspad.

Tijdens deze Vision Quest passen wij de Lakota-methode toe.

Wij verblijven op een natuureiland in Noord-Holland.....weg van de wijde wereld en op naar onze binnenwereld.

❤️

Programma:
Data 3-daagse: Aankomst op vrijdag 23 juni om 17.00 uur. Vertrek is zondag 25 juni om 17.00 uur. Je verblijft beide nachten in de natuur.
Data 5-daagse: Aankomst op maandag 14 augustus om 17.00 uur. Vertrek is zaterdag 19 augustus om 17.00 uur. Je verblijft alle nachten in de natuur.

We starten met een Vision Quest ceremonie rond het vuur met vuurceremonie, medicijnwandeling, verbinden met de natuur en het voorbereiden om jouw plek in te nemen in het bos.
Zondag 25 juni / zaterdag 19 augustus: Terugkomst en ontvangst rond het vuur met deelcirkel, soulfoodmaaltijd, bekrachtende vuurceremonie en eindceremonie.
Jouw bijdrage voor de 3-daagse is € 229. Jouw bijdrage voor de 5-daagse is: € 599. Deelbetaling is mogelijk.

Wil je deelnemen, vul dan het contactformulier in of neem contact op met Mirjam op 06-29374047.
Na jouw opgave als deelnemer ontvang je natuurlijk alle verdere informatie over de Vision Quest, vindt er een kennismakingsgesprek plaats en delen wij hoe jij je het beste kan voorbereiden.

Voel je welkom en kom precies zoals je bent.
We ontvangen en ontmoeten jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️