TARIEVEN WORDEN OPNIEUW GEWAARDEERD BINNENKORT.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Collectieve bewust-er-zijn cirkel
Vaste bijdrage is € 15,50. 

Je kan ook een 4-ritten- of 9-rittenkaart aanschaffen. 
Voor de 4-rittenkaart vragen wij een bijdrage van € 55,-- (korting € 7,--) en voor de 9-rittenkaart € 133,-- (korting € 6,50).
Deze rittenkaarten zijn niet persoonsgebonden en hebben geen geldigheidsdatum. Je kan deze kaart natuurlijk ook samen met 1 of meer personen aanschaffen en gebruiken.

1-daagse re-treats
Voor alle 1-daagse re-treats vragen wij een bijdrage van € 66,-- met uitzondering van de 1-daagse Trance Static Dance Journey. Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 99,--. Dit omdat er op deze dag 3 live-muzikanten aanwezig zijn.

Je kan ook een 9-rittenkaart aanschaffen.
Deze kaart kan je voor alle 1-daagse re-treats gebruiken. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 555,-- (korting minimaal € 39,--).
Deze 9-rittenkaart is niet persoonsgebonden en heeft geen geldigheidsdatum. Je kan deze kaart natuurlijk ook samen met 1 of meer personen aanschaffen en gebruiken.


5-daagse re-treats

Voor een 5-daags re-treat in Portugal vragen wij een bijdrage van € 755,--.
Bovengenoemde bijdrage is inclusief verblijfskosten en eten. Je verblijft in een 7-, 5- of 4-persoons yurt of in jouw eigen tent/caravan.
Wil je een laken- en handdoekenpakket erbij (kleine en grote handdoek) dan betaal je € 15,-- extra.
Heb je interesse in een 1- of 2-persoonskamer (met gedeelde badkamer), laat ons dat dan weten. Wij geven jou hier dan meer informatie over.
Tot 1 1/2 maand voor de start van een 5-daagse re-treat is er een vroegboekkorting en betaal je € 699,-- (korting € 56,--).

Je kan ook een 4-rittenkaart aanschaffen. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € 2.499,-- (korting € 521,--).
Deze 4-rittenkaart is niet persoonsgebonden en heeft geen geldigheidsdatum. je kan deze kaart natuurlijk ook samen met 1 of meer personen aanschaffen en gebruiken.

Muziek / Coaching / Mediumschap / Energetische sessie
Uurtarief is € 66,55.
Voor de eerste 11 kilometer brengen wij geen kilometervergoeding in rekening. Elke kilometer na de 11 kilometer bedraagt € 0,45.
Voor 1 uur reistijd (heen- en terugreis) brengen wij geen kosten in rekening. Alle extra reistijd wordt naar aanleiding van het uurtarief berekend.   


Trance Static Dans-workshop of Trance Static Dance Journey-workhop
Totaalprijs is € 550,50.
Voor de eerste 11 kilometer brengen wij geen kilometervergoeding in rekening. Elke kilometer na de 11 kilometer bedraagt € 0,45.
Voor 1 uur reistijd (heen- en terugreis) brengen wij geen kosten in rekening. Alle extra reistijd wordt naar aanleiding van het uurtarief berekend. 
Voor de muzikanten die meespelen, vragen wij een kilometervergoeding van € 0,45 per km (woon-werkverkeer).

Muziekensemble samenstellen
Prijs op aanvraag.


Schilderwerk Ruben Tamis
Prijs op aanvraag.


Wil je meer informatie, overleggen of in termijnen betalen, kan en mag je contact met ons opnemen via "Contact".
Wil je gebruik maken van betalen in termijnen, hou er dan rekening mee dat het totaalbedrag vòòr aanvang van opdracht/afspraak/re-treat betaald moet zijn.