Heb jij last van onverwerkte/weggestopte rouw en/of trauma?
Ervaar jij daardoor lichamelijke, psychische, emotionele en/of spirituele (pijn-)klachten en/of (innerlijke) conflicten én wil je daar vrij van zijn?
Voel je dan van  e welkom voor een "Terug naar je Kern-sessie".
Deze sessie kan in gespreksvorm plaatsvinden of vanuit een reis naar jouw onderbewustzijn. Deze sessie kan ook op afstand gegeven worden.

In jouw lichaam kan onverwerkte/weggestopte rouw en/of trauma opgeslagen liggen én (innerlijke) conflicten. Dit kan gevolgen hebben voor jouw welzijn en kan disbalans geven in jouw lichaam, ziel, en geest. Het kan (chronische) aandoeningen, ziektes, vermoeidheid en andere (pijn-) klachten geven.
Ook kan het zijn dat jij iets met jou meedraagt van jouw (voor-)ouderlijn wat geen toegevoegde waarde (meer) heeft. Dit kan jou namelijk weerhouden van leven in vrijheid en jouw zielsmissie te leven.  

Wat doet een sessie?
Een sessie brengt jou terug naar jouw kern....jouw oorspronkelijke staat van zijn.
Je maakt je vrij van alles wat geen toegevoegde waarde (meer) heeft, negatief geladen emoties én energetische blokkades waardoor jouw lichaam, ziel, en geest weer volledig in balans is en blijft. Hierdoor ervaar je nieuwe energie, nieuwe inspiratie en sta je volledig in jouw kracht.
Ik stem mij af op jouw energie, de universele helende energie en activeer jouw natuurlijk zelfhelend vermogen volledig. Jij geeft mij dus een kijkje in jouw binnenwereld.

Wat gebeurt er tijdens deze sessie?
Gespreksvorm:
Door het stellen van vragen en het toepassen van visualisatie reis je af naar jouw onderbewustzijn waarbij je aankomt in jouw kern/jouw oorspronkelijke staat van zijn. Hier zijn de Zijns- en Zielskwaliteiten (Zelf)Liefde, Veiligheid, Vertrouwen, Gelijkwaardigheid, Eenheid, Heelheid en Vrijheid aanwezig én ben je volledig aanwezig in het Hier & Nu.
Je maakt contact met de tijd waarin een bepaalde situatie plaatsvond en beleeft de situatie opnieuw vanuit een overview/helicopterview. Je komt vastgezette blokkades tegen én de negatieve emoties die zijn opgeslagen in jouw lichaam, ziel, en geest. Je kan contact maken met het kind in jou (het innerlijk kind) en hem/haar liefdevol toespreken, troosten, koesteren en liefhebben. Ook kan je contact maken met de persoon die jou iets heeft aangedaan. Ook hem/haar kan je zien in wie hij/zij was/is waardoor er vergeving kan plaatsvinden.
Tijdens de sessie volg je elke keer weer jouw gevoel. Elk gevoel van bijvoorbeeld verdriet, teleurstelling, boosheid, woede etc. mag jij volledig uiten op de manier die goed is voor jou. Je mag schreeuwen, huilen, lachen, vloeken.....alles mag er zijn. Hierdoor wordt de negatieve lading van het rouw/trauma gehaald.
Rouw en trauma zet zich vast in jouw lichaam. Jouw lichaam kan dus ook een reactie geven. Dit gebeurt in de vorm van pijn ervaren in een bepaald gebied. 
Tijdens de sessie werk in met mijn handen op jouw lichaam en/of boven jouw lichaam om alle vastgezette blokkades weg te halen en te helen.
Ook worden er nieuwe krachtwoorden/intenties/wensen verankerd in jouw lichaam, ziel, en geest. Welke dat zijn, bespreken we voordat de sessie gaat plaatsvinden. Deze krachtwoorden/intenties/wensen kan je ook als affirmatie gebruiken.
Reis naar jouw onderbewustzijn:
Door een holistische massage raak je in een diepe ontspanning en reis je af naar jouw onderbewustzijn waarbij je aankomt in jouw kern/jouw oorspronkelijke staat van zijn. Hier zijn de Zijns- en Zielskwaliteiten (Zelf)Liefde, Veiligheid, Vertrouwen, Gelijkwaardigheid, Eenheid, Heelheid en Vrijheid aanwezig én ben je volledig aanwezig in het Hier & Nu.
Je maakt contact met de tijd waarin een bepaalde situatie plaatsvond en beleeft de situatie opnieuw vanuit een overview/helicopterview. Je komt vastgezette blokkades tegen én de negatieve emoties die zijn opgeslagen in jouw lichaam, ziel, en geest. Je kan contact maken met het kind in jou (het innerlijk kind) en hem/haar liefdevol toespreken, troosten, koesteren en liefhebben. Ook kan je contact maken met de persoon die jou iets heeft aangedaan. Ook hem/haar kan je zien in wie hij/zij was/is waardoor er vergeving kan plaatsvinden. Tijdens de sessie volg je elke keer weer jouw gevoel. Elk gevoel van bijvoorbeeld verdriet, teleurstelling, boosheid, woede etc. mag jij volledig uiten op de manier die goed is voor jou. Je mag schreeuwen, huilen, lachen, vloeken.....alles mag er zijn. Hierdoor wordt de negatieve lading van het rouw/trauma gehaald.
Rouw en trauma zet zich vast in jouw lichaam. Jouw lichaam kan dus ook een reactie geven. Dit gebeurt in de vorm van pijn ervaren in een bepaald gebied. 
Tijdens de sessie werk in met mijn handen op jouw lichaam en/of boven jouw lichaam om alle vastgezette blokkades weg te halen en te helen.
Ook worden er nieuwe krachtwoorden/intenties/wensen verankerd in jouw lichaam, ziel, en geest. Welke dat zijn, bespreken we voordat de sessie gaat plaatsvinden. Deze krachtwoorden/intenties/wensen kan je ook als affirmatie gebruiken.

Na de sessie:
Na de sessie delen wij met elkaar hoe jij de sessie ervaren hebt en wat ik hierin ben tegengekomen. Je ontvangt bruikbare tips en trucs om de nieuwe energie en inspiratie vast te blijven houden. En natuurlijk kan je altijd contact met mij opnemen bij vragen, opmerkingen etc. 


Voel jij die ja? Voel je van ❤ e welkom.
Ik ontvang jou met open armen, een warm, liefdevol en oordeelloos in een veilige, warme en geborgen setting in onze praktijk in Hoorn. 

One love.

Mirjam
(06 - 29 37 40 47)

Review:
"Wonderbaarlijk hoe Mirjam altijd rustig, kalm en zonder oordeel is gebleven toen ik mijn trauma herbeleefde en ik van alles en nog wat uitschreeuwde en vloekte als iemand die bezeten was.
Ik voel me herboren en vrij".

"Waarom kom ik met 1 sessie bij jou wel in contact met mijn vader en kan ik delen van mijn verbinding met hem herstellen?
Ik heb zo veel aya-sessies gehad waarbij mijn vader wel voorbij kwam, maar ik geen contact met hem kon maken omdat ik me van hem wegduw.....of duwde hij zich van mij af?"

Een aantal maanden geleden kwam hij langs voor een "terug naar je kern-sessie". Ik noem het gemakshalve "Jeroen". Jeroen vertelde open, (h)eerlijk en kwetsbaar over zichzelf. Hij deelde o.a. over zijn relatie met zijn vader. Zijn vader was een man die niet bij zijn gevoel on komen, niet praatte over zijn gevoel, maar het wel uitte op een hele vervelende manier, namelijk zijn zoon fysiek, emotioneel en psychisch mishandelen. Jeroen vertelde over de vele aya-sessies waarbij hij in contact wilde komen met zijn vader, maar dit niet lukte. "Of ik duw hem zelf weg, of hij duwt mij weg, of we duwen elkaar weg. Ik krijg er geen antwoord op". Ik gaf aan dat je niet op alles een antwoord hoeft te hebben en dat een antwoord ook later kan komen, bijvoorbeeld pas als je er aan toe bent. Dat vond hij "wel een oke antwoord" van mij.
Ik legde hem uit wat een sessie inhoudt: "Door diverse massage- en energetische aanrakingen, raak je in een diepe ontspanning, een soort van trance. Je gaat uit jouw hoofd (jouw denken) regelrecht naar jouw gevoel/jouw kern....daar waar alleen liefde, vertrouwen, zekerheid, heelheid, eenheid en gelijkwaardigheid is. Tijdens de sessie maak ik contact met de bovenwereld en ben ik een communicatiekanaal.....jouw natuurlijk zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, dat wil zeggen dat jouw natuurlijke dna wordt hersteld en op cellulair niveau transmutatie plaatsvindt. We kunnen van te voren een thema afspreken van wat jij wil transformeren. Ook kunnen we in de overgave gaan en in het vertrouwen én (aan)voelen wat er op dit moment nodig is voor jou om te transformeren/transmuteren".
Jeroen koos voor overgave en vertrouwen....."de flow van het leven" zoals ik dat noem. Hij nam plaats op de massagetafel. Ik legde een deken over hem en begon met de sessie.
Toen hij in een diepe ontspanning/trance was, stelde ik hem de vraag: "Wie is Jeroen?" Hij bleef stil. Ik gaf hem alle ruimte om op zijn tijd wel/niet te reageren en hield ondertussen zijn lichaam in de gaten....hoe reageert zijn lichaam op deze vraag....zie, voel, ervaar ik ergens een (energetische) blokkade? Daar kwam zijn antwoord terwijl er tranen in de kuiltjes van zijn ogen bleven liggen en er tranen naar beneden rolden: "Ik ben iemand die mijn ouders de naam "Jeroen" hebben gegeven". "Kan je iets vertellen over jouw ouders?", vroeg ik hem en hij begon te vertellen. Hij vertelde over zijn vader....dat hij fysiek en psychisch mishandeld werd door hem.....dat zijn vader niet bij zijn gevoel kon komen....dat hij zijn vader als een tiran zag.
Zijn lichaam begon te schokken van het verdriet, de pijn, de boosheid en het gevoel van onmacht van wat hem was aangedaan door zijn vader.
Toen ik hem vroeg of hij kon aangeven waar hij deze pijn voelde, gaf hij zijn keelgebied aan. Door uit te spreken hoe het voelde, met mijn handen de plek aanrakend voor (energetische) activatie en healing, kwam er verlichting.
De diepere laag van rouw en trauma werd aangeraakt.....in dit leven maar ook in een vorig leven.
Ik voelde zijn vader bij ons in de ruimte en vroeg aan Jeroen of hij openstond om contact met zijn vader te maken. "Hij is hier bij ons", zei Jeroen en ik zag een kleine lach op zijn gezicht. Samen maakten wij contact met zijn vader en sprak Jeroen zich uit naar zijn vader.....tranen van verdriet werden tranen van vergeving en geluk.
Aan het bijna-einde van de sessie pakte ik mijn klankschaal en gebruikte ik deze om nieuwe energie en inspiratie te verankeren in zijn lichaam, ziel, hart en geest.
"Jeroen, op jouw eigen tempo en op jouw eigen gevoel mag je weer jouw ogen openen, even jouw tenen en vingers bewegen en weer aanwezig zijn in het Hier & Nu". Hij bleef nog even liggen, liet een zucht van verlichting horen en toonde een brede lach op zijn gezicht.
We praatten nog wat na onder het genot van een (h)eerlijke kop thee en zeiden gedag met een warme, liefdevolle knuffel.