Hey lieve jij,

Sta jij dicht bij jezelf?
Laat jij zien wie je bent, waar je voor staat, wat je nodig hebt?
Wat laat jij zien en wat hou jij nog verborgen diep in jezelf?
Draag jij een masker en/of een sluier in sommige situaties en/of bij sommige mensen?

Door jouw masker/sluier af te doen, laat je jezelf zien en kom je nog meer in jouw kracht te staan. Je laat jezelf zien als jouw eigen, unieke, identieke en authentieke ik….in al jouw puurheid en eigen(wijs)heid.
Als jij jouw masker/sluier afzet, bevrijdt je jezelf. Zo creëer en manifesteer je jouw meest mooiste leven ooit.....leef je jouw zielsmissie en levensdoel.

Wij starten met een -meditatie.
Je komt in een diepe ontspanning, maakt verbinding met jouw kern/jouw basis en bent aanwezig in het Hier & Nu. Deze kern staat in verbinding met jouw ziel, jouw , jouw hogere zelf én het grotere geheel/het collectief. In onze kern zijn de Zijns- en Zielskwaliteiten: (Zelf-)Liefde, Vertrouwen, Gelijkwaardigheid, Eenheid, Heelheid en Vrijheid aanwezig. Het gaat voorbij aan belemmerende overtuigingen, aannames, conditioneringen, mechanismes van waaruit jij reageert én aan de systemen van waaruit jij leeft.
In jouw kern en jouw ❤ ben je aanwezig in het Hier & Nu en voel jij je vrijer, blijer en energieker.Direct na de meditatie gaan we verder de diepte in. Aangekomen in de diepere laag van jouw kern, zie je jezelf in wie je daadwerkelijk bent. Alles wat daar daar is weggestopt en onzichtbaar is gemaakt, mag je (door)voelen, aangaan en weer zichtbaar maken.
Deze meditatieve oefening heeft een diephelende werking.

Voel jij een ja? Voel je welkom en kom zoals je bent.
We ontvangen en ontmoeten jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam


In onze agenda zie je wanneer en waar ze plaatsvinden.

Wij geven "De Wet van Aantrekking & Creëren en Manifesteren in het Hier & Nu" en "Zichtbaarheid - Ontsluieren en Ontmaskeren" ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 3 uur).

Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via onze contactpagina.

Review:
“Gemaskerd en al, letterlijk gesluierd en met een masker op ervaren hoe onzichtbaar je jezelf kunt maken….of laat maken door alles wat je is verteld.
Een enorme spiegel die nog even alle stukken die ik met mezelf aan het doorlopen ben, aanraakt. De tranen blijven niet uit, het verdriet stroomt er eenmaal thuus letterlijk uit.
Verstikkend in mijn sluier…..en dat masker….het past gewoon niet meer! Die sluier moet af, dat masker weg….en door dat letterlijk te doen, wordt het ineens zo helder allemaal!!!!!
Een heftige ervaring maar wat een mooie afsluiter voor al het werken aan mezelf!
Nu uitrusten, mijn vriendje maan alles nog even vol in het licht laten zetten en back to the WOOP ME! Pooh hey….I’ve made it!!!!
Heel veel dank Mirjam & Ruben”
Gab Vlinder Visser      november 2020