RUBEN TAMIS

De natuur heeft bij mij, vanaf mijn 7-jarige leeftijd, altijd voorop gestaan. In die tijd is mijn band en mijn liefde voor de natuur ontstaan.
Voorbij alle troebelheid, menselijk drama en/of chaotische gedachten van het leven was daar altijd de natuur. De natuur gaf en geeft mij nog steeds kracht, rust, energie en balans. Ik voelde mij in het ouderlijke huis niet veilig met een vader die mij zowel psychisch als lichamelijk mishandelde en maakte een ondergrondse hut in de natuur waar ik mij wel veilig voelde.

Vanaf mijn negende sport ik al (judo, volleybal, kickboksen, mountainbiken, marathons lopen etc.). Ook gaf ik les in Body Combat en kickboksen op diverse sportscholen.
Wat hier altijd parallel aan heeft gelopen, is voeding en zorg. Ik heb diverse seminars gevolgd over wat gezonde voeding met je kan doen, want zonder goede voeding kan je niet goed functioneren. 

Ook kwam ik al vroeg in aanraking met muziek en later met dans. Van popbands tot spelen met dj's en het geven van transdans-workshops met live-muziek.

Ik heb veel workshops gedaan, en deed aan zelfreflectie in diverse settings maar altijd miste ik  hier in iets en dat was de natuur.
De combinatie van het volgen van een workshop gevolgd door een (stilte-)wandeling in de natuur, zorgt ervoor dat al jouw gedachten tot rust kunnen komen en je alles kan integreren.
Je hoeft aan niets meer te denken. Het is. Dat is wat de natuur met je doet. De natuur in al haar verschillende vormen van grillig tot de mooiste schoonheid. Het is. De oude wijsheid die de natuur waarborgt, gaat veel verder dan het ronddraaien van de gedachten in ons hoofd en daarmee je dagelijkse realiteit te creëren.

Nog steeds is voor mij de natuur heel belangrijk voor het ankeren en landen in mijzelf.


De vaste vormen die wij tegenkomen in muziek en dans zoals het zou moeten zijn, mogen wij loslaten. Iedereen heeft zijn /haar eigen muziek- en dansvorm.
Ik heb eerder de mij aangeleerde danspasjes en muziekstijlen op een bepaalde manier losgelaten. Iedereen kan muziek maken en iedereen kan dansen.
Het heeft mij bevrijd van verschillende conditioneringen en veel meer vrijheid gegeven, vooral in mijn hoofd. Het werkt zo transformerend door in je dagelijkse bezigheden.
Ook het gebruik van je eigen stem geeft jou jouw eigen klankkleur en werkt bevrijdend.
Het gaat hierin om jouw specifieke geluid te laten horen op jouw manier die voor jou op dat moment precies klopt. Dit gaat voorbij mooi zingen of je aan tekst houden. Dit gaat over jouw geluid die identiek is aan jouw emotie op dat moment.

Natural Source Retreat is een logisch gevolg op mijn reeds gelopen levenspad, onontkoombaar en vanzelfsprekend.
Door het ontmoeten van mijn wederhelft Mirjam, zijn wij samen gekomen met nog maar 1 weg. De weg die wij samen verder mogen bewandelen om alle ervaringen uit onze individuele wandelingen samen te integreren in Natural Source Retreat en te delen met onze broeders en zusters.

Natural Source Retreat staat voor een natuurlijke staat van zijn. Alles zit al in jezelf, in jouw kern.
Er zijn diverse manieren om tot jouw kern te (kunnen) komen.
Wij, van Natural Source Retreat, gebruiken geen stimulerende middelen. Wij gaan er vanuit dat wij tot onze kern (kunnen) komen door o.a. meditatie, innerlijk-kind-“werk”, “terug-naar- jouw-kern-sessies” etc.
Ook geloven wij in ons zelfhelend vermogen om alles te bevrijden, toe te laten en los te laten wat niet meer kloppend is voor jou.  
Dit alles om vanuit jouw kern te leven en volledig in jouw kracht te (kunnen) gaan staan.


Voel je welkom en kom zoals je bent. We zien je graag.

One love.

Ruben.MIRJAM TAMIS

Ik ben in 1971 geboren in Noord-Holland, opgegroeid in Haarlem en sinds mijn 24ste woonachtig in Hoorn.
Begin maart 2019 ontmoette ik Ruben. Een maand later zijn wij met elkaar een spiritueel huwelijk aangegaan, wij zijn dus niet officieel voor de wet getrouwd, maar voor de spirits.

Al jong was ik geïnteresseerd in alles wat het leven te bieden heeft. Ik nam niet alles als vanzelfsprekend aan en stelde veel vragen, niet alleen aan anderen maar ook aan mezelf.
Als ik in de natuur verbleef, was alles voor mij anders. Ik was weg van alle drukte en kwam tot rust en inspiratie. Nu nog meer dan ooit ervaar ik van de natuur voor mij doet. Ik kom tot gronding, rust en ontvang inzichten, inspiratie en energie.

Ik heb jarenlang als secretaresse, personal assistent gewerkt.
Vanaf 2007 begeleidde ik, naast mijn toenmalige baan, stagiaires.
Hierdoor merkte ik dat ik meer wilde weten over coaching en ben ik de opleiding “Professioneel Coach” gaan volgen. Al snel voelde ik dat hier mijn hart en passie liggen en natuurlijk slaagde ik met vlag en wimpel.
Eind 2012 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever de vrijheid om met Heliomare een samenwerking aan te gaan en ja, die is er natuurlijk gekomen. Ik begeleidde en coachte herplaatsingskandidaten die door (chronische) ziekte of een ongeval omgeschoold werden tot secretaresse/administratief medewerker.
Begin 2015 werd ik ontslagen door reorganisatie. Dit gaf mij de mogelijkheid en vrijheid om daadwerkelijk mijn hart en passie te volgen en mijn eigen coachpraktijk, genaamd MIR's Praktijk te starten.

Ik coach zowel kids alsook volwassenen.
Ik ben spiritueel / bewust-er-zijn motivator en inspirator, ondersteun en begeleid bij innerlijk-kind-werk, familierelaties en familiekarma, het in jouw oerkracht en goddelijkheid gaan staan, het leven van jouw zielsmissie.

Als energetisch therapeute geef ik "van-hoofd-naar-hart-massage", "terug-naar-jouw-kern-sessies" en "bewust-naar-jouw-on(der)bewuste-sessies".
Ook ben ik energetisch therapeut. Ik schrijf en zing heart-and-soulsongs en breng deze samen met manlief Ruben en vriend Thomas ten gehore. Binnenkort verschijnt onze eerste cd.
Mijn mediumschap heb ik aan de wilgen gehangen, maar geef tijdens gesprekken en sessies nog steeds boodschappen/inzichten door die ik doorkrijg van mijn helpers in de vorm van spirits, helpers, engelen etc.
Ook ben ik HSP-coach en ondersteun, motiveer en inspireer HSP-ers (en hun omgeving) om hiermee om te gaan en dit als kwaliteit te zien. Voor meer informatie hierover, kan je mijn website www.hsp-wat-kan-je-ermee.nl bezoeken. 

Ik verdiepte mij in cursussen en opleidingen, zoals o.a.
Speltherapie, kindertekeningen analyseren, kinder- en jeugdpsychologie, transactionele analyse, coaching bij rouw- en traumaverwerking, loopbaancoaching, coachen bij verslaving en loopbaancoaching, Acces Bars, Reiki, Aura- en Chakrazuivering en Soul Body Fusion, HSP-coach en HSP-massagetechniek.

Ook verkoop ik mijn zelf ontworpen Spiritueel / Bewust-er-Zijn kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten.

Na de ontmoeting met mijn man Ruben vertelde hij mij al snel over Natural Source Retreat. Ik kreeg er meteen een fijn en mooi gevoel bij en zei natuurlijk volmondig ja. En zo is Natural Source Retreat tot volle bloei gekomen. Hoe superprachtigmooi is dat.

Voel je welkom en kom zoals je bent. We zien je graag.

One love.

Mirjam

Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).

Wij zijn beiden in te huren voor het geven van een cirkel en/of workshop op locatie. Prijzen hiervoor zijn nader overeen te komen.
Ruben is in te huren als muzikant en kan een groep muzikanten bij elkaar brengen. 

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via onze contactpagina.