Lieve allemaal,

Hieronder lees je reviews van diverse sessies, cirkels etc.
Voel je na het lezen hiervan een "ja, dat wil ik ook ervaren en beleven"? Stuur ons dan een bericht.
Voel je welkom en kom zoals je bent. We zien je graag.

TERUG NAAR JE KERN-SESSIE
"Lieve Mirjam,
Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met oud zeer wat elke keer weer naar boven komt en ik mij geen raad mee wist. Zelfs diverse therapeuten en artsen kwamen niet bij de oorzaak van mijn problemen en lichamelijke klachten.
Tijdens het googlen kwam ik op jullie website terecht. Ik begon te lezen en ik voelde dat jullie mij konden helpen met mijn problematiek, dus stuurde ik een e-mail. Het kennismakingsgesprek was meteen heel open en kwetsbaar en we planden een afspraak in.
Afgelopen week was ik bij jou voor een "terug naar je kern sessie".
Heerlijk om eerst te zakken in mijn lichaam en uit mijn hoofd te gaan, hup naar mijn hart en mijn gevoel door jouw mooie combi van energetische healing en uitlijnen van mijn lichaam, ziel, hart en geest (hoe mooi jij dat zelf zegt). Ik raakte hierdoor in een diepe ontspanning en ik reisde af naar mijn kern, mijn bron, mijn onderbewuste. Ik voelde mij heel veilig en vredig daar.
Toen zei jij mijn naam en stelde jij mij de vraag: "wie ben jij?" Zo die kwam binnen. Ik hoorde mijzelf zeggen: "Ik ben ......, een aardige en gevoelige man. Een man met een vertrouwensissue omdat het zo vaak geschaad is. Ik voel me niet welkom in deze wereld".
Ik voel een traan in het kuiltje van mijn ooglid opkomen en daar komen de rest van de tranen. Ik krijg een onzeker en intriest gevoel van binnen en op datzelfde moment hoor ik jou zeggen: "Het is oke. Je bent veilig. Hier mag je zijn wie je bent en je uiten op welke manier dan ook. Ik ben er voor jou". Ik voel een vinger van jou die zorgt dat mijn tranen niet in mijn oren terecht komen.
Je laat me huilen en na een paar minuten als mijn tranen gedroogd zijn, stel je mij de vraag: "Waarom voel je je niet welkom?" Ik voel mijn lichaam verstijven en een ontzettende pijn in mijn onderbuik. Ik voel jouw handen op mijn heupen en dat stelt mij gerust. Ik blijf stil en kan niets zeggen....de pijn is te diep. Je vraagt mij waar ik het "niet welkom voelen" voel ik mijn lichaam en ik antwoord "in mijn onderbuik". Je vraagt netjes of je mij daar mag aanraken en ik zeg "ja". Terwijl je mijn onderbuik licht masseert, begin ik te praten en komt er een hoop pijn en verdriet naar boven maar ook boosheid naar mijn vader toe. Mijn vader heeft mij seksueel misbruikt, sloeg mij als ik niet luisterde waardoor ik lichamelijk en psychische problemen kreeg. Jij was daar om mij alle pijn en al het verdriet te laten herbeleven en te uiten. Ik heb gevloekt, ben boos op mijzelf geworden en op mijn vader natuurlijk. Mijn lichaam begon te trillen. Ik praatte en vloekte honderduit en jij bracht mijn lichaam tot rust.
Je vroeg mij of ik contact kon maken met mijn ieniemiene ikkie (zo schattig hoe je dat zo noemt want je bedoelt mijn innerlijk kind). Dat kon ik. Jij begeleide mij zodat ik kon vertellen hoe ik er uitzag op het eerste moment dat mijn vader dit deed. Ook zag ik mijn vader voor mij en kon ik contact met hem maken. Jij vroeg mij of ik iets tegen mijn vader wilde zeggen. Slik, erhm, oke. "Waar moet ik beginnen?", vroeg ik. "Bij het begin natuurlijk" hoorde ik je met een lach en een flinke dosis humor zeggen. Dit maakte het lichter voor mij en ik kon heel duidelijk uitspreken wat ik voelde voor hem en voor wat hij mij had aangedaan.
Je vroeg ook naar de relatie met mijn moeder. "Weet/wist jouw moeder van wat er gebeurde tussen jou en jouw vader?" En wat daardoor naar boven kwam, was iets dat ik altijd heb verdrongen en heb weggestopt, want ja, ze wist dat hij mij sloeg, van het seksuele wist zij niets.
Toen ik was uitgepraat, kwamen daar de tranen. Weer droogde jij ze voordat ze in mijn oren vielen en vroeg je mij of ik nog iets wilde zeggen, of ik ergens iets voelde in mijn lichaam en zo ja, waar en hoe dat voelde. "Ik voel me opgelucht maar moe. Ook mijn lichaam voelt moe". zei ik je, "Prima" zei je, "ontspan maar en blijf in deze diepe rust aanwezig. Geniet van de klanken van mijn stem, de klankschalen en de sjamanendrum". En dat gebeurde dan ook.
Na de sessie mocht ik op mijn moment terug komen in het Hier & Nu en "weer met mijn teentjes wiebelen en mijn vingertjes bewegen" zei je.
Toen ik bijkwam in het Hier & Nu was daar weer een kopje thee met glaasje munt- en citroenwater. We praatten nog wat na. Je gaf mij nog boodschappen door van mijn vader én overgrootvader. Juist door deze boodschappen werd het mij overduidelijk dat dit een familiepatroon is en het ook gebeurde met mijn vader en opa.
Jij vertelde over het helen van de familielijn, de familiepatronen en het familiekarma. Zo fijn hier over twee weken verder mee te gaan in een terug naar je kern sessie.
Na het kopje thee en watertje drinken, gaf je mij nogmaals door wat er kan gebeuren na een energetische healingssessie en dat ik je altijd kan bereiken no matter what.
We gaven elkaar een knuffel bij het weggaan.
"Tot over twee weken lieve Mirjam" zei ik. "Tot dan lieverd" zei je tegen mij.
Nu na een viertal dagen voel ik me zo licht. Mijn lichamelijke pijnklachten in mijn onderbuik zijn een stuk minder net als de chronische hoofdpijn met migraine-aanvallen. Dit is dus wat een sessie met jou teweeg brengt Mirjam. Dank je wel daarvoor. Graag ga ik verder met sessies van jou ontvangen zodat ik helemaal vrij van pijn wordt en met dit diepe trauma leer te leven.
Liefs en knuffel".

ENERGETISCHE SESSIE
"Hai Mirjam,
Nogmaals dank voor vanochtend. Was fijn/goed. Heerlijk en helder. Knuffel was superfijn en afgestemd. Gaf me veel. En jouw sessie was fijn. Ik voel me zalig, relaxt, in mijn lichaam.
Mooi ook de klankschalen wat hij/zij deed met meerdere lagen. Alles eindeloos nastromend. Zo mooi".
John                            10 november 2020

ENERGETISCHE SESSIE EN TERUG GAAN NAAR MIJN KERN
"Oef, wat werd ik aangeraakt in mijn kern en mijn Zijn. Ik mocht zien en voelen wat mij tegen houdt om in mijn kracht te gaan staan en vanuit mijn kern te gaan leven. Ik voel me lichter".
Chantal                       juni 2018

ENERGETISCHE SESSIE - MAGNESIUMSPRAY – PEPERMUNTSPRAY
“De magnesiumspray die door Mirjam wordt verkocht, werkt enorm goed tegen allerlei verschillende vormen van zere spieren en gewrichten, krampende hamstrings, verrekte elleboog, nekklachten etc. etc. Zo blij met haar dat zij mij daarop attendeerde en mij op het flesje wees. Mijn genoemde klachten verdwenen er heel spoedig door.
Ook haar pepermuntspray is een ware uitkomst en heel behulpzaam bij bijvoorbeeld maagklachten.
Heb ik het nog niet eens gehad over de energetische massage gecombineerd met een Acces Bars-behandeling. Je bent heel snel weer in een veel betere conditie.
Over MIR's Praktijk ben ik heel kort en bondig....doe mij maar MEER van MIR”.
Patrick                        februari 2017

HOOFDPIJN – CLUSTERHOOFDPIJN - MIGRAINE
“Ik had al jaren last van clusterhoofdpijn, slikte dan medicatie en kon dagen op bed liggen.
Ik wilde dan niets en niemand om mij heen hebben.
Mirjam heeft mij de eerste 4 maanden 2 keer per week behandeld, daarna werd dit 1 keer per maand.
Zodra ik in de tussentijd van afspraken weer hoofdpijn voelde opkomen, vroeg ik of Mirjam tijd had om mij een behandeling te geven. Ik kon vaak nog dezelfde dag bij haar terecht of uiterlijk 1 dag later.
Mirjam behandelde mij met haar magische handen en gaf mij handvatten om ook op energetische wijze deze pijn los te laten door het o.a. niet meer “MIJN clusterhoofdpijn”te noemen maar “de clusterhoofdpijn”.
Toen ik besloot naar de andere kant van Nederland te verhuizen, heeft Mirjam voorgesteld deze techniek aan mijn partner te leren zodat zij mij kan helpen als de hoofdpijn weer tevoorschijn komt.
Mirjam heeft magische handen en door deze magische handen, de techniek die zij toepast, en het meer voor mezelf gaan staan, heb ik geen last meer van clusterhoofdpijn.
Echt een aanrader dus".
Edwin                         

"Welkom Mirjam en dag migraine en hoofdpijn".
Casper.

INTAKE - COACHING BIJ VERSLAVING – ENERGETISCHE SESSIE
“Ja hoor. Een intake-gesprek van een uur, dat op 10 minuten na, 2 uur duurde!!
Mirjam nam zeer uitgebreid alle nodige tijd voor mij tijdens het intakegesprek. Ik voelde al snel dat ik in Mirjam de juiste coach was tegen gekomen.
Mirjam hielp mij van een verslaving af. De energetische behandelingen waren helemaal nieuw voor mij, maar droegen zeker bij tot het efficiënt en doeltreffend behalen van mijn gewenste resultaat. Nog steeds hebben Mirjam en ik contact met elkaar. Ze vraagt me eens in de zoveel tijd per e-mail hoe het met me gaat.
Mirjam is bezig met het opzetten van workshops, opleidingen en lezingen. Ik heb haar aangegeven dat ik daar zekers gebruik van ga maken.
Mirjam is een bijzonder mooie vrouw met haar hart op de juiste plaats. Zeker een aanbeveling!”
Anoniem                     december 2015

INTAKE – GEEN COACHING
“Ik woon samen en ben vader van twee kinderen. Ik heb contact opgenomen met Mirjam omdat ik van mijn sexverslaving af wilde komen. We hebben een heel duidelijk en fijn intake-gesprek gehad.
Bij het weggaan, bleef ik wat twijfelachtig staan. Ik vertelde haar dat ik eigenlijk wel iets meer wilde. Mirjam reageerde hier heel professioneel op en maakte vriendelijk een eind aan ons gesprek.
Een dag na het intake-gesprek heeft Mirjam mij een e-mail verzonden: “Wij spraken elkaar gister-avond over coaching. Bij deze laat ik je weten dat ik besloten heb je niet te gaan coachen. Dit omdat ik merkte dat jij eigenlijk (ook) iets anders wilde van mij dan alleen coaching. Dat voelt niet goed voor mij en staat dus een goede coaching in de weg. Ik wens je wel heel veel succes en sterkte verder met je situatie. Het gaat je goed”.
En ja, ook deze tekst van Mirjam ervaar ik als een stukje coaching van mijn verslaving.
Mirjam dank je wel voor ook jouw professionaliteit in het niet willen aangaan van een coachtraject met mij. Dat is jouw goed recht.
Johan                          juni 2016

MAGNESIUMSPRAY
“Ik ken Mirjam van een workshop die wij samen volgden. Ik maakte een afspraak met haar om een Access Bars-behandeling uit te wisselen met elkaar.
Ik vond het fijn om na mijn verhaal te hebben gedaan over o.a. klachten van slecht slapen, veel stress en veel spierklachten, dat Mirjam duidelijk luisterde en een verband legde met een magnesiumtekort.
Zij gaf mij een flesje mee om te proberen en bij thuiskomst heb ik mijn nek, voorhoofd en voeten ingesmeerd. Ik heb vervolgens een zeer goede nacht geslapen. Volgende ochtend werd ik wakker en ik was heel rustig in mijn hoofd en had weer eens een hele nacht doorgeslapen!
Sindsdien spray ik voor het slapen de magnesiumspray op mijn gehele lichaam. In het begin prikte het op mijn huid maar dat is eigenlijk na een paar dagen nu wel weg en voelt het niet meer vervelend aan.
Hoofdpijn, spierpijn, trekkerig gevoel van spanning tussen mijn schouderbladen is weg.
Voordat ik aan een intensieve klus voor mijn spieren ga beginnen, spuit ik mijzelf er ook mee in. En ook direct daarna smeer ik mijzelf in zodat ik bijna tot helemaal geen spierpijn meer heb.
Zelfs menstruatiekrampen zijn bij mij en mijn dochter praktisch verdwenen.
Mirjam dank je wel voor jouw goede begeleiding en dat het zo simpel te verhelpen is bij vele klachten.
Ik raad deze spray natuurlijk aan voor iedereen”.
Emmy                         april 2016

MASSAGE
"Dank je wel Mirjam voor de fijne massage. Ik vond het heel fijn dat je eerst jouw handen om mijn bovenlichaam legde zodat ik kon wennen aan de aanraking. Ik voelde mij helemaal zakken in de tafel en tot een diepe ontspanning komen. Nogmaals dank je wel en graag tot een volgende keer.
Petra".                            31 maart 2023

PTSS

"Waarom krijg jij dit gedaan binnen zo een korte tijd, terwijl ik al geruime tijd bij een psycholoog kom, ontspanningscursussen, mindfulness, accupunctuur en de hele mikmak doe, voor elkaar? Egt ongelovelijk wat jij doet!"
Jeroen                         november 2017

READING / BOODSCHAP / INZICHT
“Goedemorgen Mirjam,
Hartelijk dank voor jouw reading en jouw prachtige boodschap erbij. Daar ben ik oprecht heel blij mee.
Het biedt waardevolle handvatten en is zeer typerend voor de manier waarop ik, en mijn leven zich ontplooit. Ik ga er dan ook zeker wat mee doen.
Het verduidelijkt en laat mijn inziens zien wat mijn “IK” ergens wel wist, maar nog niet genoeg naar handelde.
Nogmaals veel dank.
Warme groet van Eva”           20 november 2020.

“Aah…..wat bijzonder. Dank je wel hiervoor!
Je hebt ook een prachtige warme en liefdevolle stem. Heerlijk om naar te luisten.
Ik kan hier zeker iets mee! Ik ben bezig met deze transformatie en dit brengt me weer net een stukje verder op mijn weg!
Hartelijke dank en liefs.
Gladys”                                   18 november 2020

"Lieve Mirjam, Ik wou je zeggen dank je wel voor alle mooie inzichten die je mij hebt gegeven. Bij mij is het kwartje vandaag pas gevallen".
Een dag later stuurde deze dame mij weer een bericht: "Lieve Mirjam, ik heb allemaal goed nieuws gekregen vandaag. Ik word helemaal geholpen door boven en het is gewoon te mooi om waar te zijn. Alles klopt weer helemaal van wat je gezegd had. Dank je wel nogmaals en liefs".
Marianne                    april 2018

READING – (TAROT) KAART LEGGEN - PENDELEN
“Mirjam heeft voor mij een chakra-kaart getrokken en op een vraag gependeld. Ook voelde Mirjam heel goed hoe mijn partner in elkaar steekt, al had ik geen foto van hem gestuurd, kent zij hem niet en heeft zij hem nog nooit ontmoet.
Dit waren mijn letterlijke woorden nadat ze de reading via Facebook voor mij had gedaan:
“Thanx….je slaat de spijker op zijn kop….hij heeft inderdaad hele narcistische trekken en daar kan ik niet goed mee omgaan…..dus ja….jeetje en of ik me er in kan vinden….je hebt me hier echt mee geholpen Mirjam…vooral die kaart en wat erbij hoort….ik ga er zeker wat mee doen en het heeft mij ff een eye-opener gegeven….je bent een lieverd dat je dit zomaar gratis wilde doen….super bedankt….ik ga deze reading nog vaak over lezen en in mijn koppie zetten….het klopt gewoon….super super bedankt lieve Mirjam….ik wens je een mooi weekend toe…..”.
Anoniem                     november 2016

TERUG NAAR JOUW KERN-SESSIE
“Wat fijn om met de beat van de sjamanendrum en de warme, lieve stem van Mirjam een mooie en diepe reis te maken naar mijn kern. Zo dan, wat is het daar vredig, fijn en ontspannen. Door daar te zijn en te ervaren wat daar is en wie ik daar ben, kan ik in mijn dagelijks leven dichter bij mezelf blijven staan, mij ontspannen voelen en dichter bij mijn kern.
Ook kwam er een deel zichtbaar van mijn levensdoel, of zoals Mirjam dat zo mij zegt mijn zielsmissie.
Mooi en fijn om deze stappen te maken voor mezelf en me gesteund, gezien en krachtig voelen met de steun en begeleiding van Mirjam”.

Annemieke.


"Wat een diepe ontspanning en terug gaan naar mijn kern mij hebben gebracht, is gewoon wonderbaarlijk. Na 1 sessie voelde ik de pijn in mijn buik niet meer en voelde ik me in alles veel meer ontspannen. Een aantal weken na de eerste sessie kreeg ik weer wat pijn in mijn buik en belde ik Mirjam. Zij heeft mij toen op afstand geholpen en dat was heel fijn en hielp ook. Ook vertelde zij mij dat ik altijd naar het moment van de sessie terug kon gaan en de helende energie daarvan mag ontvangen. Ik heb nu 3 sessies gehad en ben zonder pijn. Heeerlijk!"

Lisette

"Ontspanning, rust, stilte, verademing, heling, pijnvrij. Alles na 1 sessie".

Yvonne

MEDITATIE
“De hartmeditatie van een half uur was net als een ayahuascareis….diephelend en diep ontspannend”.
Jeroen                         september 2020

ZICHTBAARHEID – ONTSLUIEREN EN ONTMASKEREN
"Ik voelde eerst weerstand om de oefening te gaan doen. Door te voelen dat ik mezelf echt meer zichtbaar kan en ook wil maken, ben ik voorbij de weerstand gegaan. Tijdens de oefening en de   meditatie mocht alles er zijn en werden er onverwerkte en onopgeloste stukken bevrijdt en losgelaten. Ik sta weer een stuk dichter bij mezelf".
Michel                        augustus 2020

"Moeilijk om mijzelf over te geven en de diepte aan te gaan met het thema Zichtbaarheid – ontsluieren en ontmaskeren. Maar toch heb ik het gedaan en had ik dit niet willen missen. Mijn masker is af en blijft af".
Agnes                          augustus 2020

“Gemaskerd en al, letterlijk gesluierd en met een masker op ervaren hoe onzichtbaar je jezelf kunt maken….of laat maken door alles wat je is verteld.
Een enorme spiegel die nog even alle stukken die ik met mezelf aan het doorlopen ben, aanraakt. De tranen blijven niet uit, het verdriet stroomt er eenmaal thuus letterlijk uit.
Verstikkend in mijn sluier…..en dat masker….het past gewoon niet meer! Die sluier moet af, dat masker weg….en door dat letterlijk te doen, wordt het ineens zo helder allemaal!!!!!
Een heftige ervaring maar wat een mooie afsluiter voor al het werken aan mezelf!
Nu uitrusten, mijn vriendje maan alles nog even vol in het licht laten zetten en back to the WOOP ME! Pooh hey….I’ve made it!!!!
Heel veel dank Mirjam & Ruben”
Gab Vlinder Visser      november 2020