SPIRITUALITEIT / BEWUST-ER-ZIJN

Ben jij je bewust van wie jij bent, van wat jij doet, van hoe jij leeft?
Ben jij je bewust van jouw beperkende overtuigingen, conditioneringen en patronen? 
Ben jij je bewust van wat familierelaties en jouw Innerlijk-Kind van invloed kunnen hebben op wie jij bent?
Weet jij wie jij in jouw kern/jouw basis bent?
Weet jij de zin en betekenis van jouw leven?
Leef jij jouw zielsmissie?

 

Spiritualiteit/bewust-er-zijn heeft verschillende betekenissen/definities. De ene noemt het “religie”, de ander “het bovennatuurlijke” en weer een ander noemt het “ontwikkeling van jezelf”/"zelfontwikkeling". Het gaat over bewust worden, bewustzijn en bewust er zijn.

Graag ondersteunen, motiveren en inspireren wij jou bij jouw eigen, unieke bewust-er-wordingsproces en leren wij jou te vertrouwen op jouw intuïtie en om jouw te volgen. Samen kijken en voelen wij naar wat er binnenin jou leeft, welke overtuigingen en patronen je bij je draagt en met er in én met jou gebeurt bij negatieve emoties zoals pijn, angst, verdriet, boosheid etc. én positieve emoties zoals blijdschap, geluk, gezondheid etc. 

Wij lopen graag met jou mee op jouw pad naar (meer) innerlijke wijsheid en vrede met jezelf, het vinden van jouw zielsmissie en jouw zielsmissie leven.

Methodes die toegepast kunnen worden, zijn ademhalingsoefeningen, afsluittechnieken, meditaties, visualisaties, energetische sessies zoals "Terug-naar-jouw- Kern-sessies", kijken naar eventuele beïnvloeding van familierelaties en -karma en innerlijk-kind-werk, Visualisatie & Fysiek Uiten, True Nature Walk en Moeiteloos Helen.
ENERGETISCHE SESSIES

Alles is energie en dus ook jouw lichaam. Energie stroomt, maar kan ook blokkeren.
Zo is er positieve en negatieve energie.
Positieve energie gaat over blijdschap, geluk, liefde, (zelf)vertrouwen, goede gezondheid, vol van energie zijn etc.
Negatieve energie gaat over verdriet, ongelukkig zijn, angst, onzekerheid, moe zijn, (pijn)klachten hebben etc.
Bij negatieve energie sla je allerlei energieën op in jouw systeem en stromen deze niet door. Je kan voelen dat je niet meer in balans bent en aanwezig bent in jezelf. Je kan je gespannen, vermoeid en energieloos voelen. Ook kan dit lichamelijke en psychische pijnklachten geven.

Elke pijn in jouw lichaam, ziel,  en geest heeft niet alleen een medische en psychische oorzaak, maar heeft ook een emotionele en spirituele/energetische betekenis.
Zo staat hoofdpijn bijvoorbeeld voor het onvoldoende vertrouwen in jezelf hebben en tot actie komen. Ook staat het voor verdriet, boosheid, pijn, een gehaast leven en zelfveroordeling. Je bent op zoek naar meer balans en ben niet verbonden met jouw innerlijke kern.....de keel bijvoorbeeld staat voor het uitspreken van wat je voelt en gaat over zelfvertrouwen, communicatie en creativiteit.

Elke pijn die je voelt, kan onverwerkte en/of vastgezette rouw of trauma zijn.

Een energetische sessie brengt jouw lichaam, ziel,  en geest weer in balans en op 1 lijn.
Alles wat jou geen toegevoegde waarde meer voor jou heeft, bevrijd, ontwortel en transformeer je. Je zegt vaarwel tegen belemmerende overtuigingen, gedachtes en conditioneringen, negatief herhalende patronen en vastgezette/onverwerkte rouw en trauma én verslaving.
Doordat het transformeren én het uitlijnen, wordt jouw lichaam in oorspronkelijke staat teruggebracht, dus op cellulair niveau.
We sluiten de sessie af door een nieuwe intentie/affirmatie te verankeren in jouw lichaam, ziel, ❤ en geest.
Na een sessie ben je weer helemaal ontspannen, fris en fruitig, aanwezig in het Hier & Nu en in jouw lichaam aanwezig (dus uit jouw hoofd).

De energetische sessies die Mirjam geeft zijn "Terug-naar-jouw-Kern-sessie", "Van-hoofd-naar-❤ -sessie" en Moeiteloos Helen (ook gegeven door Ruben). 
Ik heb de volgende energetische methodes kennis en wijsheid opgedaan:
Acces Bars, Chakra- en Aurahealing, Reiki, Soul Body Fusion en Sirius Energie Methode. Voor meer informatie over deze energetische methodes, kan je hier klikken.


Voel je welkom en kom zoals je bent.
We zien je graag.

One love.

 

Ruben & MirjamEnkele reacties van mensen die een energetische sessie ontvingen:
"wat een diepe ontspanning en terug gaan naar mijn kern mij hebben gebracht, is gewoon wonderbaarlijk. Na 1 sessie voelde ik de pijn in mijn buik niet meer en voelde ik me in alles veel meer ontspannen. Een aantal weken na de eerste sessie kreeg ik weer wat pijn in mijn buik en belde ik Mirjam. Zij heeft mij toen op afstand geholpen en dat was heel fijn en hielp ook. Ook vertelde zij mij dat ik altijd naar het moment van de sessie terug kon gaan en de helende energie daarvan mag ontvangen.
Ik heb nu 3 sessies gehad en ben geheel zonder pijn.
Heeerlijk!"
Lisette

"ontspanning, rust, stilte, verademing, heling, pijnvrij. Alles na 1 sessie".
Yvonne

"Ik had al jaren last van clusterhoofdpijn, slikte dan medicatie en kon dagen op bed liggen. Ik wilde dan niets en niemand om mij heen hebben.
Mirjam heeft mij de eerste 4 maanden 2 keer per week behandeld, daarna werd dit 1 keer per maand.
Zodra ik in de tussentijd van afspraken weer hoofdpijn voelde opkomen, vroeg ik of Mirjam tijd had om mij een behandeling te geven. Ik kon vaak nog dezelfde dag bij haar terecht of uiterlijk 1 dag later.
Mirjam behandelde mij met haar magische handen en gaf mij handvatten om ook op energetische wijze deze pijn los te laten door het niet meer "MIJN clusterhoofdpijn" te noemen maar "de clusterhoofdpijn".
Toen ik besloot naar de andere kant van Nederland te verhuizen, heeft Mirjam voorgesteld deze techniek aan mijn partner te leren zodat zij mij kan helpen als de hoofdpijn weer tevoorschijn komt.
Mirjam heeft magische handen en door deze magische handen, de techniek die zij toepast, en het meer voor mezelf gaan staan, heb ik geen last meer van clusterhoofdpijn.
Echt een aanrader dus".
Edwin

"Oef, wat werd ik aangeraakt in mijn kern en mijn Zijn. Ik mocht zien en voelen wat mij tegen houdt om in mijn kracht te gaan staan en vanuit mijn kern te gaan leven. Ik voel me lichter".
Chantal