SamenZijn in waarheid en gelijkwaardigheid. Elkaar bekrachtigen in dat wat gezien en gehoord wil worden.

Voor de man die uit de verhalen wil blijven die hem afleiden van zijn eigen pad. Voor de man die zich wil bevrijden van oude aannames en overtuigingen. Voor de man die helemaal in het Hier & Nu aanwezig wil zijn. Voor de man die behoefte heeft om dat, wat er echt toe doet, te creëren.

We starten met een meditatie waardoor wij meer in ons  aanwezig raken en dus in ons gevoel. Hierna begint de deelcirkel.

Wanneer de spreker spreekt, luisteren de luisteraars en onderbreken zij de spreker niet. Hierdoor voelt de spreker zich echt gezien, gehoord en beluisterd.
Door niet op de ander te reageren, komt alles wat er gezegd wordt, nog krachtiger binnen én belanden wij daardoor niet in zijwegen en dus andere verhalen.

Na het afsluiten van de deelcirkel is er een moment om samen na te voelen/praten onder het genot van een kop thee en iets lekkers.

Voel je welkom en kom zoals je bent.
Ik ontvang en ontmoet jou graag.

One love

Ruben

Voel jij die ja? Geef je dan op door jezelf op "ja" te zetten, ons een e-mail te sturen op rubenmirjam@naturalsourceretreat.com of mij te contacten op 06 - 30 20 74 76.
Elke drie weken is er een mannencirkel.
24 maart - 21 april - 12 mei - 2 juni - 23 juni - 14 juli.

Ik ontvang jou graag in ons strandhuis in Hoorn (Noord-Holland)

Aanvang is 19.15 en we starten om 19.30 uur.
Om 22.00 uur sluiten we deze fijne, magische en waardevolle avond met elkaar af.
Jouw bijdrage/investering in jezelf is: € 12,50 minimaal en wat jij extra wil/kan geven. Inclusief thee en versnaperingen.
Neem warme sloffen en/of pantoffels mee. Warme dekens zijn aanwezig.

Een review:
"Fijn om met mannen samen te zijn en te delen over wat mij bezig houdt. Mij veilig voelen en me open uiten in kwetsbaarheid.
Ruben deelt zelf ook waardoor er een gevoel van gelijkwaardigheid bestaat. Echt een aanrader".
Anoniem