Een sessie waarbij je in een diepe ontspanning raakt en naar jouw onderbewuste afreist.....naar jouw diep innerlijk weten en naar jouw kern, jouw bron,
jouw essentie. Hier zijn jouw zijns- en zielskwaliteiten (zelf-(liefde), vertrouwen, gelijkwaardigheid, eenheid, heelheid en vrijheid aanwezig.

In jouw lichaam ligt rouw en trauma opgeslagen. Rouw en trauma waar je je (soms) niet bewust van bent. Dit kan zijn van dit leven of van een vorige leven(s). Het zijn dan vaak familiepatronen, -systemen, -relaties en -karma.
Deze rouw en trauma kan zorgen voor (chronische) aandoeningen, ziektes, vermoeidheid etc. oftewel lichamelijke, psychische, emotionele en spirituele (pijn-)klachten.

Tijdens deze sessie ga je met onverwerkte en/of weggestopte rouw en/of trauma aan de slag.
Door jouw gevoel te volgen en te uiten, op welke manier dan ook, bevrijd en ontwortel jij jezelf hiervan.
Het natuurlijk zelfgenezend vermogen wordt extra geactiveerd waardoor er op cellulair/dna-structuur geheeld word en er transmutatie plaatsvindt (blijvende verandering).

Ik ontvang jou met open armen, een warm en liefdevol hart in een veilige, warme en geborgen setting in ons strandhuis in Hoorn.

Voel je welkom en kom zoals je bent. Ik ontvang en ontmoet jou graag.

One love.

Mirjam

Deze sessie duurt 1 uur, 1 1/2 uur of 2 uur en wordt alleen door Mirjam gegeven.
Deze sessie kan ook onderdeel zijn van het individuele transformatieproces “licht op je levenspad en zielsmissie”.

Review:
"Waarom kom ik met 1 sessie bij jou wel in contact met mijn vader en kan ik deeltjes van mijn verbinding met hem herstellen?
Ik heb zo veel aya-sessies gehad waarbij mijn vader wel voorbij kwam, maar ik geen contact met hem kon maken omdat ik me van hem wegduw.....of duwde hij zich van mij af?"

Een aantal maanden geleden kwam hij langs voor een "terug naar je kern-sessie". Ik noem het gemakshalve "Jeroen". Jeroen vertelde open, (h)eerlijk en kwetsbaar over zichzelf. Hij deelde o.a. over zijn relatie met zijn vader. Zijn vader was een man die niet bij zijn gevoel on komen, niet praatte over zijn gevoel, maar het wel uitte op een hele vervelende manier, namelijk zijn zoon fysiek, emotioneel en psychisch mishandelen. Jeroen vertelde over de vele aya-sessies waarbij hij in contact wilde komen met zijn vader, maar dit niet lukte. "Of ik duw hem zelf weg, of hij duwt mij weg, of we duwen elkaar weg. Ik krijg er geen antwoord op". Ik gaf aan dat je niet op alles een antwoord hoeft te hebben en dat een antwoord ook later kan komen, bijvoorbeeld pas als je er aan toe bent. Dat vond hij "wel een oke antwoord" van mij.
Ik legde hem uit wat een sessie inhoudt: "Door diverse massage- en energetische aanrakingen, raak je in een diepe ontspanning, een soort van trance. Je gaat uit jouw hoofd (jouw denken) regelrecht naar jouw gevoel/jouw kern....daar waar alleen liefde, vertrouwen, zekerheid, heelheid, eenheid en gelijkwaardigheid is. Tijdens de sessie maak ik contact met de bovenwereld en ben ik een communicatiekanaal.....jouw natuurlijk zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, dat wil zeggen dat jouw natuurlijke dna wordt hersteld en op cellulair niveau transmutatie plaatsvindt. We kunnen van te voren een thema afspreken van wat jij wil transformeren. Ook kunnen we in de overgave gaan en in het vertrouwen én (aan)voelen wat er op dit moment nodig is voor jou om te transformeren/transmuteren".
Jeroen koos voor overgave en vertrouwen....."de flow van het leven" zoals ik dat noem. Hij nam plaats op de massagetafel. Ik legde een deken over hem en begon met de sessie.
Toen hij in een diepe ontspanning/trance was, stelde ik hem de vraag: "Wie is Jeroen?" Hij bleef stil. Ik gaf hem alle ruimte om op zijn tijd wel/niet te reageren en hield ondertussen zijn lichaam in de gaten....hoe reageert zijn lichaam op deze vraag....zie, voel, ervaar ik ergens een (energetische) blokkade? Daar kwam zijn antwoord terwijl er tranen in de kuiltjes van zijn ogen bleven liggen en er tranen naar beneden rolden: "Ik ben iemand die mijn ouders de naam "Jeroen" hebben gegeven". "Kan je iets vertellen over jouw ouders?", vroeg ik hem en hij begon te vertellen. Hij vertelde over zijn vader....dat hij fysiek en psychisch mishandeld werd door hem.....dat zijn vader niet bij zijn gevoel kon komen....dat hij zijn vader als een tiran zag.
Zijn lichaam begon te schokken van het verdriet, de pijn, de boosheid en het gevoel van onmacht van wat hem was aangedaan door zijn vader.
Toen ik hem vroeg of hij kon aangeven waar hij deze pijn voelde, gaf hij zijn keelgebied aan. Door uit te spreken hoe het voelde, met mijn handen de plek aanrakend voor (energetische) activatie en healing, kwam er verlichting.
De diepere laag van rouw en trauma werd aangeraakt.....in dit leven maar ook in een vorig leven.
Ik voelde zijn vader bij ons in de ruimte en vroeg aan Jeroen of hij openstond om contact met zijn vader te maken. "Hij is hier bij ons", zei Jeroen en ik zag een kleine lach op zijn gezicht. Samen maakten wij contact met zijn vader en sprak Jeroen zich uit naar zijn vader.....tranen van verdriet werden tranen van vergeving en geluk.
Aan het bijna-einde van de sessie pakte ik mijn klankschaal en gebruikte ik deze om nieuwe energie en inspiratie te verankeren in zijn lichaam, ziel, hart en geest.
"Jeroen, op jouw eigen tempo en op jouw eigen gevoel mag je weer jouw ogen openen, even jouw tenen en vingers bewegen en weer aanwezig zijn in het Hier & Nu". Hij bleef nog even liggen, liet een zucht van verlichting horen en toonde een brede lach op zijn gezicht.
We praatten nog wat na onder het genot van een (h)eerlijke kop thee en zeiden gedag met een warme, liefdevolle knuffel.