De diepte ingaan met jezelf…..met jouw normen en waarden…..met het lopen van jouw levenspad…..met het leven van jouw zielsmissie.

Jezelf bevrijden én ontwortelen van belemmerende gedachtes, overtuigingen en/of patronen…..van onverwerkte en/of weggestopte rouw en/of trauma…..van lichamelijke, psychische en emotionele klachten in jouw lichaam, ziel, hart en geest.

Hoe sta jij in het leven?
Ben je tevreden met jouw leven nu.....met jezelf.....jouw relaties....jouw werk....jouw business?

Weet jij wie je bent?
Voel jij je thuis in deze wereld?
Doe jij dat waar jij gelukkig van wordt?
Leef jij jouw leven vanuit liefde.....liefde voor jezelf en de ander(en)?
Leef jij vanuit jouw kern en sta jij in verbinding met jouw hart?
Leef jij jouw levensdoel in dit leven en jouw zielsmissie?

Wil je jouw levensdoel én zielsmissie leven zonder beperkingen en belemmeringen?
Wil je inzicht(en) ontvangen over hoe je daar kan komen waar je zijn wil?

*
Wij leven allemaal ons leven en bewandelen allemaal ons eigen pad.
Ook hebben wij allemaal een kern…..een basis van waaruit wij leven. In deze kern zit ons eigen, unieke, identieke en authentieke ik, onze essentie, onze waarheid, ons innerlijk kind en onze staat van Zijn.
In deze kern vinden wij antwoorden op al onze vragen en staan wij in verbinding met ons hart.

*
Als je inzicht(en) in bovenstaande dingen wil krijgen, is dit individuele transformatietraject iets voor jou!
Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en waar jij je geholpen bij voelt. Het kan in gespreksvorm zijn, maar ook met de individuele sessies die wij aanbieden.

Wij bieden jou graag een luisterend oor, horen en zien jou en geven jou dat steuntje in de rug die nu nog mist om jouw mooiste leven ooit te leven. 

Dit traject bestaat uit 8 sessies van 2 uur. Je kan maximaal 2 sessies achter elkaar afspreken op dezelfde dag. Dit omdat jouw lichaam, ziel, hart en geest tijd en ruimte nodig heeft om alles wat er tijdens een sessie is bevrijd, ontworteld en getransformeerd is, te integreren. 
Sessies vinden plaats op ons landgoed "Klein Ibiza". Wil je dat wij bij jou op locatie komen, betaal je een vergoeding in de benzinekosten en/of tijd die wij onderweg zijn (1 uur per dag reistijd is voor onze rekening)

Je kan kiezen uit de volgende sessies:
* "Terug-naar-jouw-kern"-sessie
* "Van-hoofd-naar-hart"-sessie
* "True Nature Walk"-sessie
* "Visualisatie en Fysiek Uiten"-sessie
* "Holistische, energetische en intuïtieve massage

Voel je welkom op ons natuurrijke en natuurlijke landgoed “Klein Ibiza” die jou uitnodigt om te zijn wie jij bent, om diep te gaan en om te helen.
Kom zoals je bent. Wij ontvangen en zien jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam


Voel jij een ja? Vul dan ons contactformulier in of stuur Mirjam een bericht via 06-29374047.
Wij ontvangen jou graag.


Review:
"Ik voelde een enorme behoefte om mezelf een paar dagen me-time te gunnen, niet alleen om te ontspannen maar ook voelbare blokkades in mijn lichaam, zowel lichamelijk als geestelijk, te verlichten. Ik ondervond enorme last hiervan.
Ik heb contact opgenomen met Mirjam en zij heeft me voor een aantal dagen uitgenodigd op een prachtige, rustgevende locatie in de natuur. Het was meteen een JA!
We hebben veel gepraat, gewandeld, hebben samen een vuurritueel verzorgd waarbij we letterlijk en figuurlijk beperkend gedrag en/of angsten het vuur in gegooid hebben, klaar om het los te laten.
Alle dagen ontstond alles spontaan, zo ontstond ook op dag 3 de opening naar een sessie die Mirjam mij wilde geven en die bij mij resoneerde. Het ontstond uit een gesprek waarvandaan we weer de diepte in gingen en Mirjam mij veilig, warm en liefdevol begeleidde naar een diepere laag die geheeld mocht worden. Door haar aanrakingen lukte het om verder te komen dan als ik dat alleen zou doen.
Ik kwam in een meditatieve trance en liet mijn kleine meisje er volledig zijn, Mirjam begeleidde ook hierin weer.
Na afloop voelde ik me fantastisch, een natuurlijke extacy overviel me, zo fijn!
Die nacht is het loslaten nog even doorgegaan, zo lieten mijn darmen los, had ik last van mijn keel en krampen in benen. Toen ik wakker werd, besefte ik me dat dit onderdeel was van het hele transformatieproces, hoe mooi hoe ons zelfherstellend vermogen werkt! Natuurlijk bevestigde Mirjam dit.
De blokkades die ik voelde zijn veel en veel minder, een stap dichterbij mijn kern en verder verwijderd van pijnen en angsten!
Zo ontzettend dankbaar dat ik deze dagen bij Mirjam heb mogen meemaken!🙏
En er komt binnenkort zeker een vervolg om nog dieper te gaan en verder te helen want wat voelt dat goed!

Jane * 1 september 2021