Graag nodigen wij jou uit voor ons Higher Purpose Happening.....een happening voor jong en oud.
Een happening met een fijne combinatie van o.a. persoonlijke ontwikkeling, yoga (kids en volwassen), meditaties, live muziek, dans en (creatieve) workshops / lezingen....en happening waar we met elkaar verbinden, reflecteren, spiegelen, delen, spelen en helen….een happening waarin we elkaar zien, ervaren en bekrachtigen en van elkaar kunnen leren.....een happening van deze tijd en voor elke leeftijd.

Higher Purpose betekent Hogere Doel.
Wat is jouw hogere doel / jouw levensmissie / jouw zielendoel? Wie ben jij in jouw kern / basis?

Het is tijd om in onze persoonlijke en goddelijke oerkracht te gaan staan. Om vanuit onze eigen, unieke, identieke en authentieke bron / kern te leven en in onze volle potentie te stappen.

Met elkaar gaan we het grote collectief openen om nog meer vanuit onze hartfrequentie te leven en ook ons hartbewustzijn te vergroten. Leven vanuit onze hartfrequentie gaat voorbij overtuigingen, aannames, beperkingen, conditioneringen, angst etc….het leven vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en de ander(en).

Dit doen wij op een speelse, humoristische en natuurlijke manier door veel plezier met elkaar te maken, maar ook de diepte in te gaan. Juist deze combinatie is een reflectie vanuit het leven zelf. Precies waar wij, Natural Source Retreat, voor staan en voor jou kunnen betekenen.

Er zijn diverse activiteiten te beleven, waaronder:
- deelcirkels                 - (creatieve) workshops / lezingen                        - blote voeten wandeling               - Trance Static Dance   
- meditaties                 - yoga (kids en volwassenen)                                 - stem- en klanksessies                 - healingsessies
- kampvuur
Graag willen wij dat iedereen aanwezig is bij de deelcirkels en meditaties omdat we daar de hartfrequentie vergoten met elkaar.

Deze happening wordt gehouden van vrijdag 2 juli 21.00 uur tot en met zondag 4 juli + 17.30 uur.
De locatie is Het Eibernest in Liessel (Brabant) https://www.heteibernest.nl. Dit is een mooie en fijne locatie die alle ruimte biedt om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen.
Vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur ben je al welkom om je al (h)eerlijk te installeren, te laten landen en de energie met elkaar op te bouwen. Er is deze avond potluck.

Vanaf vrijdagavond 20.30 uur wordt er ook aandacht besteed aan onze buikjes.
Wij serveren koffie, thee en (h)eerlijk healthy food. Voedsel wat goed is voor lichaam en geest en ook voor het milieu.

Je kan deze happening overnachten in jouw eigen tent, camper, caravan etc.
De Higher Purpose Happening is een rookvrij en alcoholvrij festival. Huisdieren zijn niet toegestaan, dan alleen de hond van een teamlid.

Wat neem je zelf mee?
Beddengoed, handdoeken, yoga-mat, extra deken voor jezelf, muggenolie en een muziekinstrument.


Jouw bijdrage/investering voor het Higher Purpose Festival is:
- van 0 tot 5 jaar gratis
- van 5 tot 12 jaar € 33,50 per persoon
- van 12 tot 18 jaar € 75,50 per persoon
- vanaf 18 jaar € 222,50 per persoon

Voel je welkom en kom zoals je bent. We zien je graag.
 

One love.
 

Ruben & Mirjam  

 

p.s. Wij organiseren deze happening maar geven het met een fijn team. Wil je alvast kennismaken met het hele team, klik dan op Higher Purpose Happening - voorstellen Natural Source Retreat-team.