Graag nodigen wij jou / jullie uit voor ons Higher Purpose Festival.
Een festival van deze tijd, voor elke leeftijd, waar we met elkaar verbinden, reflecteren, spiegelen, delen, spelen en helen….een festival waarin we elkaar zien, ervaren en bekrachtigen en van elkaar kunnen leren. Samen te creëren, manifesteren en te leren.

Higher Purpose betekent Hogere Doel.
Wat is jouw hogere doel / jouw levensmissie / jouw zielendoel? Wie ben jij in jouw kern / basis?

Het is tijd om in onze persoonlijke en goddelijke oerkracht te gaan staan. Om vanuit onze eigen, unieke, identieke en authentieke bron / kern te leven en in onze volle potentie te stappen.

Met elkaar gaan we het grote collectief openen om nog meer vanuit onze hartfrequentie te leven en ons hartbewustzijn vergroten. Leven vanuit onze hartfrequentie gaat voorbij overtuigingen, aannames, beperkingen, conditioneringen, angst etc….het leven vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en de ander(en)
Dit doen wij op een speelse, humoristische en natuurlijke manier door veel plezier met elkaar te maken, maar ook de diepte in kunnen gaan. Juist deze combinatie is een reflectie vanuit het leven zelf. Precies waar wij, Natural Source Retreat, voor staan en voor jou kan betekenen.

Er zijn diverse activiteiten te beleven, waaronder:
- deelcirkels                         - (creatieve) workshops / lezingen                      - blote voeten wandeling               - Trance Static Dance
- yoga                                    - meditaties                                                             - stem- en klankexpressie             - healingsessies
- kampvuur  

Voel je vrij om deel te nemen aan het programma, maar voel je niet verplicht. Het is geheel aan jou.

Naast het programma is er voldoende vrije tijd en ruimte om alles te integreren en voor individuele invulling.
Ook wordt het door Mirjam zelfontworpen Spiritueel / Bewust-er-Zijn Kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten verkocht.

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor onze buikjes. Er wordt (h)eerlijk healty food geserveerd.
Voeding die fijn en goed is voor jouw lichaam en geest, maar ook voor het milieu. Gezonde voeding zorgt voor minder tot geen lichamelijke en psychische ongemakken.

Dit festival wordt gehouden van zaterdag 26 september 8.00 uur tot en met zondag 27 september + 17.30 uur op de superprachtige locatie Het Eibernest in Liessel (Brabant). Dit is een mooie en fijne locatie die alle ruimte biedt om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen.
Om je al (h)eerlijk te installeren, te laten landen en de energie met elkaar op te bouwen, ben je al welkom vanaf vrijdagmiddag 25 september 17.00 uur. Wij ontvangen jullie dan graag. Let er wel op dat op deze vrijdag nog geen catering aanwezig is.


Je kan dit festival kiezen voor verschillende overnachtingsplaatsen. Zo kan je kiezen om te overnachten in een eigen tent(je), caravan, camper etc. Ook is er een pipowagen (2 personen), een yurt (6 personen) en een tipi (4 personen) aanwezig waarin je kan overnachten. We willen natuurlijk graag weten wat jou/jullie voorkeur heeft.

Wat neem je zelf mee?
Handdoeken, yoga-matje, muziekinstrument, etc.


De precieze investering van jou om aan dit festival deel te nemen, is nog niet bekend. Wij zijn namelijk nog bezig met een cateraar.
Zodra wij de investering weten, plaatsen we dit natuurlijk op de website en onze facebookpagina.

Voel je welkom en kom zoals je bent. We zien je graag. 

One love. 

Ruben & Mirjam – Natural Source Retreat 


Hierover snel meer informatie op de website, want we zijn bezig met het programma.

Vanaf vrijdag 25 september kan je als deelnemer al komen voor het neerzetten/inrichten van jouw slaapvertrek.
Zaterdag 26 september start het festival. Dit duurt tot zondag 27 september uiterlijk 17.30 uur.