Hey lieve jij,

Wil jij in contact én in verbinding zijn met de natuur, met jouw natuur/jouw kern én met jouw oerkracht en oervertrouwen?
Wil jij voelen hoe Moeder Aarde jou draagt?......Voelen hoe zij jou voedt?
Wil jij jouw stem en/of jouw klank laten horen en deze bevrijden?
Wil jij meer aanwezig zijn in het Hier & Nu?

Door jouw stem en/of klank te laten horen, bevrijd, ontwortel, transformeer/transmuteer jij alles wat geen toegevoegde waarde meer voor jou heeft. Je doet dit voor jezelf, de ander(en) én voor het collectief.
Elke klank die jij maakt met jouw drum (of ander muziekinstrument) en/of de klankkleur van jouw stem hebben een diephelende werking.

<3

Graag nodigen wij jou uit voor een <3-meditatie en “Natuurwandeling met Klank”.

Wij ontmoeten elkaar op een natuurlijke en natuurrijke plek.
Hier starten wij met een <3-meditatie. Mirjam begeleidt deze met haar warme en rustige stem en Ruben ondersteunt met zijn muzikale kwaliteiten die hij vanuit zijn hart speelt.
Je komt in een diepe ontspanning, bevrijdt alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft in jouw leven en komt in verbinding met jouw kern en hartenergie. Leven vanuit jouw kern en hartfrequentie, is leven in onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en de ander(en) toe en gelijkwaardigheid in relaties van welke aard en met wie dan ook.
Zo kan iedereen zijn volle potentie leven....zijn zielsmissie.
In ons hart en onze kern is alleen maar liefde, warmte, geborgenheid en onze waarheid aanwezig. Het gaat voorbij aan belemmerende overtuigingen, aannames en conditioneringen en ook aan de systemen van waaruit wij leven.

In ons hart en onze kern zijn wij allemaal aanwezig in het Hier & Nu en voelen wij ons allemaal blijer en energieker.

Na de meditatie maken wij allemaal muziek- en stemklanken. Zo komt er energie vrij en ontstaat de magie. Dit is de kracht van Creatie in het Nu.

<3

Onze 1-daagse re-treats worden gegeven op ons landgoed "Klein Ibiza".

Aanvang is 13.00 uur en we sluiten 19.00 uur deze fijne en magische dag af. Gedurende de dag delen wij wat er gedeeld wil en mag worden en eten wij samen een over(h)eerlijke soep en delen we met elkaar wat er gedeeld wil worden. 
Jouw bijdrage/investering in jezelf is € 33,50.

Voel je welkom en kom zoals je bent.
We zien je graag.

One love.

Ruben & Mirjam

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3