WET VAN AANTREKKING & AFFIRMEREN KUN JE LEREN INTENSIVE
(gewoon vanuit jouw (t)huis of een combi vanuit jouw (t)huis met het ontvangen van "terug naar je kern-sessie" en de visualisatiesessie op ons landgoed "Klein Ibiza" in Hoorn.

Is er iets in jouw leven waarover je ontevreden bent?
Heb je een bepaalde wens, droom of doel die maar niet uitkomt?
Heb jij iets nodig maar weet je niet hoe je dit blijvend kan creëren/manifesteren?

Echt alles wat jij wenst, mag én kan jij creëren en manifesteren door het toepassen van de Wet van Aantrekking én affirmaties te gebruiken waarin jij heel duidelijk en concreet omschrijft wat je wenst etc.

Wat wil jij aantrekken?
Die liefdevolle liefde…..die rijklare auto.....dat waardevolle geld....jouw gewaardeerde droombaan (of dit nou als zelfstandige is of in loondienst).....dat goedlopende bedrijf etc. etc.

Ben jij je bewust welke belemmerende overtuigingen, gedachtes, gevoelens en/of (familie-)patronen je hebt, die jouw wens/doel tegenhouden?
Want....als je deze bevrijdt, ontwortelt en verandert/transformeert, kan je jouw wens/droom/doel creëren/manifesteren.
Tijdens de "Terug naar je Kern"-sessie en de visualisatie-sessie wordt jouw natuurlijk zelfgenezend vermogen geactiveerd waardoor er transmutatie op cellulair/dna-niveau plaatsvindt. Zo zit je in een constante en blijvende creatie- en manifestatieflow.

Wil jij meer toegevoegde waarde geven aan jouw leven?
Wil jij ook leren affirmeren en beleven hoe de Wet van Aantrekking voor je werkt?
Wil jij die extra kneepjes én tips en trucs ontvangen waardoor je veel sneller kan creëren en manifesteren en dit ook een blijvend effect heeft?


Wat ga je doen?:
❤ Je gaat vragen beantwoorden over wat en waarom je iets wil creëren/manifesteren, wat je al gedaan hebt, waarom het tot nu toe (nog) niet gelukt is, wat je voelt als je het wel blijvend gaat creëren/manifesteren etc. etc.;
❤ Je ontvangt een “terug naar jouw kern-sessie”. Tijdens deze sessie raak je in een hele diepe ontspanning/meditatieve staat en bevrijd en ontwortel je jezelf van jouw belemmerende overtuigingen, gedachtes, gevoelens en/of (familie-)patronen die het blijvend aantrekken in de weg staan. Er vindt verandering/transformatie plaats maar doordat ook jouw natuurlijk zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, vindt er ook transmutatie plaats. Dit houdt in dat jouw lichaam, ziel, en geest in oorspronkelijke/originele staat worden teruggebracht, dus op cellulair/dna-niveau;
❤ Je gaat duidelijke, prachtige én krachtige affirmaties maken die ervoor zorgen dat je als een malle gaat creëren/manifesteren;
❤ Je ontvangt een visualisatie sessie. Tijdens deze sessie raak je in een hele diepe ontspanning/meditatieve staat waarbij ik je begeleid om jouw wens/droom/doel al te ervaren en te beleven;
❤ Je ontvangt veel tips en trucs en een aantal waardevolle extra's.
Waar:
❤ geheel vanuit jouw (t)huis
❤ deels vanuit jouw (t)huis met combi voor het ontvangen van de "terug naar je kern-sessie" en de visualisatiesessie op ons landgoed “Klein Ibiza” in Hoorn.
Je kan starten wanneer je wil.


Praktisch:
Deze intensive is geheel vanuit jouw (t)huis te volgen. Ook een combinatie van deels thuis en het ontvangen van de "Terug naar je Kern-sessie" en visualisatie-sessie op ons landgoed "Klein Ibiza" in Hoorn.
Jouw bijdrage/investering in jezelf voor de intensive is € 199,-- als je alles vanuit jouw (t)huis doet.
Jouw bijdrage/investering in jezelf voor de intensive is € 299 als je voor de combi kiest.
(waarde van alleen de 2 sessies is € 310).
Deelnemen is jezelf op gaat zetten, een chatbericht sturen, een e-mail sturen naar rubenmirjam@naturalsourceretreat.com of mijn berichten op 06-29374047.

Voel je welkom en kom zoals je bent.
Ik ontmoet en ontvang jou graag.

Fijne, magische, waardevolle en creatievolle dag!

One love.

Mirjam

Reviews:
“Mijn hemel wat is dit geweldig!
Mirjam gaat veel verder met deze intensive dan andere challenges die ik heb gedaan.
Ik vond het best wel heel spannend om de terug naar je kern-sessie in te gaan maar wat gaf mij dit een verademing. Mirjam was heel liefdevol en zonder oordeel waardoor ik mij vrij voelde de diepte in te gaan. Minder gaf mij ook de tip om altijd in het hier en nu aanwezig te zijn en me niet te laten afleiden door externe factoren maar altijd terug je gaan naar mijzelf, dus naar mijn kern hihihi.
Ik heb nog nooit zo snel gemanifesteerd wat ik nodig heb. Het heeft een blijvend effect!
Rosanne (juni 2022).

"Toeval bestaat. You are an angel for me from heaven. Alles klopt wat je zegt bij het invoelen van wie ik ben en wat er nodig is. Ik voel dat ik wil beginnen met een terug naar je kern-sessie die ik mijzelf cadeau geef voor mijn verjaardag. Daarna wil ik pas starten met de Wet van Aantrekking en Affirmeren kun je Leren.
Dank je wel lieve Mir.
Linda (februari 2022)

Voor een sessie leg ik altijd uit wat iemand kan gaan voelen als er energetisch "werk" verricht wordt en jouw lichaam, ziel, en geest meer in balans komt. Een reactie van een deelnemer na de sessie: "Alles klopt wat je zegt en hebt ingevoeld tijdens de terug naar je kern-sessie. Tijdens de behandeling kreeg ik hoofpijn, moest ik boeren en werd ik misselijk".
Mike (februari 2022)

Mijn hele leven heb ik mij minder gevoeld dan anderen en heb ik meerdere malen verkeerde mannen aangetrokken.
Ik kwam bij Mirjam voor coaching.
Samen hebben wij een levensloop van mijn leven gemaakt en zo zijn we erachter gekomen dat mijn vader een narcistische man was. Hij heeft mij altijd gekleineerd en daardoor ben ik mij minderwaardig gaan voelen en heb ik dus ook altijd narcistische mannen aangetrokken.
Ook is Mirjam medium en kon zij goed invoelen en aanvoelen waar de angel zat.
Als energetisch therapeute heeft zij mij diverse energetische sessies gegeven.
Nu ga ik even kort samenvatten want anders schrijf ik teveel op.
Mirjam heeft mij geholpen om familiepatronen en familiekarma los te laten en zoals zij het zelf zo mooi zegt te transmuteren door diverse gesprekken, energetische sessies, de wet van aantrekking toe te passen en alsmaar met goede intenties te kijken naar mijzelf en mijn omgeving. Ik weet nu veel meer wie ik ben, wat ik wil en wat ik nodig heb.
Ik ben haar heel erg dankbaar dat zij mij heeft gegeven waar ik naar op zoek was.
(Marleen, november 2018).