Lieve allemaal,

Hieronder lees je reviews van diverse sessies, cirkels etc.
Voel je na het lezen hiervan een "ja, dat wil ik ook ervaren en beleven"? Stuur ons dan een bericht.
Voel je welkom en kom zoals je bent. We zien je graag.

ENERGETSCHE SESSIE
"Hai Mirjam,
Nogmaals dank voor vanochtend. Was fijn/goed. Heerlijk en helder. Knuffel was superfijn en afgestemd. Gaf me veel. En jouw sessie was fijn. Ik voel me zalig, relaxt, in mijn lichaam.
Mooi ook de klankschalen wat hij/zij deed met meerdere lagen. Alles eindeloos nastromend. Zo mooi".
John                            10 november 2020

ENERGETISCHE SESSIE EN TERUG GAAN NAAR MIJN ONDERBEWUSTE
"Oef, wat werd ik aangeraakt in mijn kern en mijn Zijn. Ik mocht zien en voelen wat mij tegen houdt om in mijn kracht te gaan staan en vanuit mijn kern te gaan leven. Ik voel me lichter".
Chantal                       juni 2018

ENERGETISCHE SESSIE - MAGNESIUMSPRAY – PEPERMUNTSPRAY
“De magnesiumspray die door Mirjam wordt verkocht, werkt enorm goed tegen allerlei verschillende vormen van zere spieren en gewrichten, krampende hamstrings, verrekte elleboog, nekklachten etc. etc. Zo blij met haar dat zij mij daarop attendeerde en mij op het flesje wees. Mijn genoemde klachten verdwenen er heel spoedig door.
Ook haar pepermuntspray is een ware uitkomst en heel behulpzaam bij bijvoorbeeld maagklachten.
Heb ik het nog niet eens gehad over de energetische massage gecombineerd met een Acces Bars-behandeling. Je bent heel snel weer in een veel betere conditie.
Over MIR's Praktijk ben ik heel kort en bondig....doe mij maar MEER van MIR”.
Patrick                        februari 2017

HOOFDPIJN – CLUSTERHOOFDPIJN - MIGRAINE
“Ik had al jaren last van clusterhoofdpijn, slikte dan medicatie en kon dagen op bed liggen.
Ik wilde dan niets en niemand om mij heen hebben.
Mirjam heeft mij de eerste 4 maanden 2 keer per week behandeld, daarna werd dit 1 keer per maand.
Zodra ik in de tussentijd van afspraken weer hoofdpijn voelde opkomen, vroeg ik of Mirjam tijd had om mij een behandeling te geven. Ik kon vaak nog dezelfde dag bij haar terecht of uiterlijk 1 dag later.
Mirjam behandelde mij met haar magische handen en gaf mij handvatten om ook op energetische wijze deze pijn los te laten door het o.a. niet meer “MIJN clusterhoofdpijn”te noemen maar “de clusterhoofdpijn”.
Toen ik besloot naar de andere kant van Nederland te verhuizen, heeft Mirjam voorgesteld deze techniek aan mijn partner te leren zodat zij mij kan helpen als de hoofdpijn weer tevoorschijn komt.
Mirjam heeft magische handen en door deze magische handen, de techniek die zij toepast, en het meer voor mezelf gaan staan, heb ik geen last meer van clusterhoofdpijn.
Echt een aanrader dus".
Edwin                         

"Welkom Mirjam en dag migraine en hoofdpijn".
Casper.


INTAKE - COACHING BIJ VERSLAVING – ENERGETISCHE SESSIE
“Ja hoor. Een intake-gesprek van een uur, dat op 10 minuten na, 2 uur duurde!!
Mirjam nam zeer uitgebreid alle nodige tijd voor mij tijdens het intakegesprek. Ik voelde al snel dat ik in Mirjam de juiste coach was tegen gekomen.
Mirjam hielp mij van een verslaving af. De energetische behandelingen waren helemaal nieuw voor mij, maar droegen zeker bij tot het efficiënt en doeltreffend behalen van mijn gewenste resultaat. Nog steeds hebben Mirjam en ik contact met elkaar. Ze vraagt me eens in de zoveel tijd per e-mail hoe het met me gaat.
Mirjam is bezig met het opzetten van workshops, opleidingen en lezingen. Ik heb haar aangegeven dat ik daar zekers gebruik van ga maken.
Mirjam is een bijzonder mooie vrouw met haar hart op de juiste plaats. Zeker een aanbeveling!”
Anoniem                     december 2015

INTAKE – GEEN COACHING
“Ik woon samen en ben vader van twee kinderen. Ik heb contact opgenomen met Mirjam omdat ik van mijn sexverslaving af wilde komen. We hebben een heel duidelijk en fijn intake-gesprek gehad.
Bij het weggaan, bleef ik wat twijfelachtig staan. Ik vertelde haar dat ik eigenlijk wel iets meer wilde. Mirjam reageerde hier heel professioneel op en maakte vriendelijk een eind aan ons gesprek.
Een dag na het intake-gesprek heeft Mirjam mij een e-mail verzonden: “Wij spraken elkaar gister-avond over coaching. Bij deze laat ik je weten dat ik besloten heb je niet te gaan coachen. Dit omdat ik merkte dat jij eigenlijk (ook) iets anders wilde van mij dan alleen coaching. Dat voelt niet goed voor mij en staat dus een goede coaching in de weg. Ik wens je wel heel veel succes en sterkte verder met je situatie. Het gaat je goed”.
En ja, ook deze tekst van Mirjam ervaar ik als een stukje coaching van mijn verslaving.
Mirjam dank je wel voor ook jouw professionaliteit in het niet willen aangaan van een coachtraject met mij. Dat is jouw goed recht.
Johan                          juni 2016

MAGNESIUMSPRAY
“Ik ken Mirjam van een workshop die wij samen volgden. Ik maakte een afspraak met haar om een Access Bars-behandeling uit te wisselen met elkaar.
Ik vond het fijn om na mijn verhaal te hebben gedaan over o.a. klachten van slecht slapen, veel stress en veel spierklachten, dat Mirjam duidelijk luisterde en een verband legde met een magnesiumtekort.
Zij gaf mij een flesje mee om te proberen en bij thuiskomst heb ik mijn nek, voorhoofd en voeten ingesmeerd. Ik heb vervolgens een zeer goede nacht geslapen. Volgende ochtend werd ik wakker en ik was heel rustig in mijn hoofd en had weer eens een hele nacht doorgeslapen!
Sindsdien spray ik voor het slapen de magnesiumspray op mijn gehele lichaam. In het begin prikte het op mijn huid maar dat is eigenlijk na een paar dagen nu wel weg en voelt het niet meer vervelend aan.
Hoofdpijn, spierpijn, trekkerig gevoel van spanning tussen mijn schouderbladen is weg.
Voordat ik aan een intensieve klus voor mijn spieren ga beginnen, spuit ik mijzelf er ook mee in. En ook direct daarna smeer ik mijzelf in zodat ik bijna tot helemaal geen spierpijn meer heb.
Zelfs menstruatiekrampen zijn bij mij en mijn dochter praktisch verdwenen.
Mirjam dank je wel voor jouw goede begeleiding en dat het zo simpel te verhelpen is bij vele klachten.
Ik raad deze spray natuurlijk aan voor iedereen”.
Emmy                         april 2016


PTSS

"Waarom krijg jij dit gedaan binnen zo een korte tijd, terwijl ik al geruime tijd bij een psycholoog kom, ontspanningscursussen, mindfulness, accupunctuur en de hele mikmak doe, voor elkaar? Egt ongelovelijk wat jij doet!"
Jeroen                         november 2017


READING / BOODSCHAP / INZICHT
“Goedemorgen Mirjam,
Hartelijk dank voor jouw reading en jouw prachtige boodschap erbij. Daar ben ik oprecht heel blij mee.
Het biedt waardevolle handvatten en is zeer typerend voor de manier waarop ik, en mijn leven zich ontplooit. Ik ga er dan ook zeker wat mee doen.
Het verduidelijkt en laat mijn inziens zien wat mijn “IK” ergens wel wist, maar nog niet genoeg naar handelde.
Nogmaals veel dank.
Warme groet van Eva”           20 november 2020.

“Aah…..wat bijzonder. Dank je wel hiervoor!
Je hebt ook een prachtige warme en liefdevolle stem. Heerlijk om naar te luisten.
Ik kan hier zeker iets mee! Ik ben bezig met deze transformatie en dit brengt me weer net een stukje verder op mijn weg!
Hartelijke dank en liefs.
Gladys”                                   18 november 2020

"Lieve Mirjam, Ik wou je zeggen dank je wel voor alle mooie inzichten die je mij hebt gegeven. Bij mij is het kwartje vandaag pas gevallen".
Een dag later stuurde deze dame mij weer een bericht: "Lieve Mirjam, ik heb allemaal goed nieuws gekregen vandaag. Ik word helemaal geholpen door boven en het is gewoon te mooi om waar te zijn. Alles klopt weer helemaal van wat je gezegd had. Dank je wel nogmaals en liefs".
Marianne                    april 2018

READING – (TAROT) KAART LEGGEN - PENDELEN
“Mirjam heeft voor mij een chakra-kaart getrokken en op een vraag gependeld. Ook voelde Mirjam heel goed hoe mijn partner in elkaar steekt, al had ik geen foto van hem gestuurd, kent zij hem niet en heeft zij hem nog nooit ontmoet.
Dit waren mijn letterlijke woorden nadat ze de reading via Facebook voor mij had gedaan:
“Thanx….je slaat de spijker op zijn kop….hij heeft inderdaad hele narcistische trekken en daar kan ik niet goed mee omgaan…..dus ja….jeetje en of ik me er in kan vinden….je hebt me hier echt mee geholpen Mirjam…vooral die kaart en wat erbij hoort….ik ga er zeker wat mee doen en het heeft mij ff een eye-opener gegeven….je bent een lieverd dat je dit zomaar gratis wilde doen….super bedankt….ik ga deze reading nog vaak over lezen en in mijn koppie zetten….het klopt gewoon….super super bedankt lieve Mirjam….ik wens je een mooi weekend toe…..”.
Anoniem                     november 2016

TERUG NAAR JOUW KERN-SESSIE
“Wat fijn om met de beat van de sjamanendrum en de warme, lieve stem van Mirjam een mooie en diepe reis te maken naar mijn kern. Zo dan, wat is het daar vredig, fijn en ontspannen. Door daar te zijn en te ervaren wat daar is en wie ik daar ben, kan ik in mijn dagelijks leven dichter bij mezelf blijven staan, mij ontspannen voelen en dichter bij mijn kern.

Ook kwam er een deel zichtbaar van mijn levensdoel, of zoals Mirjam dat zo mij zegt mijn zielsmissie.

Mooi en fijn om deze stappen te maken voor mezelf en me gesteund, gezien en krachtig voelen met de steun en begeleiding van Mirjam”.

Annemieke.


 MEDITATIE
“De   meditatie van een half uur was net als een ayahuascareis….diephelend en diep ontspannend”.
Jeroen                         september 2020

ZICHTBAARHEID – ONTSLUIEREN EN ONTMASKEREN
"Ik voelde eerst weerstand om de oefening te gaan doen. Door te voelen dat ik mezelf echt meer zichtbaar kan en ook wil maken, ben ik voorbij de weerstand gegaan. Tijdens de oefening en de   meditatie mocht alles er zijn en werden er onverwerkte en onopgeloste stukken bevrijdt en losgelaten. Ik sta weer een stuk dichter bij mezelf".
Michel                        augustus 2020

"Moeilijk om mijzelf over te geven en de diepte aan te gaan met het thema Zichtbaarheid – ontsluieren en ontmaskeren. Maar toch heb ik het gedaan en had ik dit niet willen missen. Mijn masker is af en blijft af".
Agnes                          augustus 2020


ZICHTBAARHEID – ONTSLUIEREN EN ONTMASKEREN
“Gemaskerd en al, letterlijk gesluierd en met een masker op ervaren hoe onzichtbaar je jezelf kunt maken….of laat maken door alles wat je is verteld.
Een enorme spiegel die nog even alle stukken die ik met mezelf aan het doorlopen ben, aanraakt. De tranen blijven niet uit, het verdriet stroomt er eenmaal thuus letterlijk uit.
Verstikkend in mijn sluier…..en dat masker….het past gewoon niet meer! Die sluier moet af, dat masker weg….en door dat letterlijk te doen, wordt het ineens zo helder allemaal!!!!!
Een heftige ervaring maar wat een mooie afsluiter voor al het werken aan mezelf!
Nu uitrusten, mijn vriendje maan alles nog even vol in het licht laten zetten en back to the WOOP ME! Pooh hey….I’ve made it!!!!
Heel veel dank Mirjam & Ruben”
Gab Vlinder Visser      november 2020