RUBEN TAMIS

De natuur heeft bij mij, vanaf mijn 7-jarige leeftijd, altijd voorop gestaan. In die tijd is mijn band en mijn liefde voor de natuur ontstaan.
Voorbij alle troebelheid, menselijk drama en/of chaotische gedachten van het leven was daar altijd de natuur. De natuur gaf en geeft mij nog steeds kracht, rust, energie en balans.

Ik heb veel workshops gedaan, maar altijd miste ik iets en dat is de natuur.
De combinatie van het volgen van een workshop gevolgd door een (stilte-)wandeling in de natuur, zorgt ervoor dat al jouw gedachten tot rust kunnen komen en je alles kan integreren.
Je hoeft aan niets meer te denken. Het is. Dat is wat de natuur met je doet. De natuur in al haar verschillende vormen van grillig tot de mooiste schoonheid. Het is. De oude wijsheid die de natuur waarborgt, gaat veel verder dan het ronddraaien van de gedachten in ons hoofd.

Nog steeds is voor mij en ook voor Mirjam de natuur heel belangrijk voor het ankeren en landen in jezelf.

Vanaf mijn negende sport ik al (judo, volleybal, kickboksen, mountainbiken, marathons lopen etc.). Ook gaf ik les in Body Combat en kickboksen op diverse sportscholen.
Wat hier altijd parallel aan heeft gelopen is voeding. Ik heb diverse seminars gevolgd over wat gezonde voeding met je doet, want zonder goede voeding kan je niet goed functioneren. 

Ook kwam ik al vroeg in aanmerking met muziek en later met dans. Van popbands tot spelen met dj's en het geven van transdans-workshops met live-muziek.

De vaste vormen die wij tegenkomen in muziek en dans zoals het zou moeten zijn, mogen wij loslaten. Iedereen heeft zijn /haar eigen muziek- en dansvorm.
Ik heb eerder de mij aangeleerde danspasjes en muziekstijlen op een bepaalde manier losgelaten. Iedereen kan muziek maken en iedereen kan dansen.
Het heeft mij bevrijd van verschillende conditioneringen en veel meer vrijheid gegeven, vooral in mijn hoofd. Het werkt zo transformerend door in je dagelijkse bezigheden.
Ook het gebruik van je eigen stem zal jou je eigen klankkleur geven en bevrijdend werken.
Het gaat hierin om jouw specifieke geluid te laten horen op jouw manier die voor jou op dat moment precies klopt.
Dit gaat voorbij mooi zingen of je aan tekst houden. Dit gaat over jouw geluid die identiek is aan jouw emotie op dat moment.

Natural Source Retreat is een logisch gevolg op mijn reeds gelopen levenspad, onontkoombaar en vanzelfsprekend.
Door het ont-moeten van mijn wederhelft in Mirjam, zijn wij samen gekomen met nog maar 1 weg. De weg die wij samen verder mogen bewandelen om alle ervaringen uit onze individuele wandeling samen te integreren in Natural Source Retreat.

Voel je welkom en kom zoals je bent. We zien je graag.

One love.

Ruben.

MIRJAM TAMIS-DE BOER

Ik ben in 1971 geboren in Noord-Holland, opgegroeid in Haarlem en sinds mijn 24ste woonachtig in Hoorn.
Begin maart 2019 ontmoette ik Ruben. Een maand later zijn wij met elkaar een spiritueel huwelijk aangegaan, wij zijn dus niet officieel voor de wet getrouwd, maar voor de spirits.

Al jong was ik geïnteresseerd in alles wat het leven te bieden heeft. Ik nam niet alles als vanzelfsprekend aan en stelde veel vragen, niet alleen aan anderen maar ook aan mezelf.
Als ik in de natuur verbleef, was alles voor mij anders. Ik was weg van alle drukte en kwam tot rust en inspiratie. Nu nog meer dan ooit ervaar ik van de natuur voor mij doet. Ik kom tot gronding, rust en ontvang inzichten, inspiratie en energie.

Ik heb jarenlang als secretaresse, personal assistent gewerkt.
Vanaf 2007 begeleidde ik, naast mijn toenmalige baan, stagiaires.
Hierdoor merkte ik dat ik meer wilde weten over coaching en ben ik de opleiding “Professioneel Coach” gaan volgen. Al snel voelde ik dat hier mijn hart en passie liggen en natuurlijk slaagde ik met vlag en wimpel.
Eind 2012 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever de vrijheid om met Heliomare een samenwerking aan te gaan en ja, die is er natuurlijk gekomen. Ik begeleidde en coachte herplaatsingskandidaten die door (chronische) ziekte of een ongeval omgeschoold werden tot secretaresse/administratief medewerker.
Begin 2015 werd ik ontslagen door re-organisatie. Dit gaf mij de mogelijkheid en vrijheid om daadwerkelijk mijn hart en passie te volgen en mijn eigen coachpraktijk, genaamd MIR's Praktijk te starten.

Ik coach zowel kids alsook volwassenen.
Ik ben spiritueel / bewust-er-zijn coach, coach bij rouw- en traumaverwerking en verslaving, kinderpsychologe, HSP-coach, loopbaancoach, energetische therapeut en medium.
Ik leg (tarot)kaarten en geef readings. Ook geef ik van-hoofd-naar-hart-massage en energetische sessies zoals hierboven vermeld.

Ik verdiepte mijn in cursussen en opleidingen, zoals o.a.
HSP-massagetherapie, speltherapie, kindertekeningen analyseren, kinder- en jeugdpsychologie, transactionele analyse, coaching bij rouw- en traumaverwerking en loopbaancoaching, Acces Bars, Reiki, Aura- en Chakrazuivering en Soul Body Fusion.
Op dit moment volg ik de opleiding Coaching bij Verslaving.

Ook verkoop ik mijn zelf ontworpen spiritueel / bewust-er-zijn kwartet met inspiratie- en kracht-kaarten (zie "Spiritueel / Bewust-er- Zijn Kwartet", edelstenen, zelfgemaakte beschermengeltjes / boekenleggers  / sleutel- en kasthangers / sieraden, meditatiekussens en diverse andere spirituele / bewust-er-zijn artikelen.

Na de ontmoeting met mijn man Ruben vertelde hij mij al snel over Natural Source Retreat. Ik kreeg er meteen een fijn en mooi gevoel bij en zei natuurlijk volmondig ja. En dan is nu Natural Source Retreat tot volle bloei gekomen. Hoe superprachtigmooi is dat.

Natuurlijk blijf ik nog mijn eigen coachpraktijk behouden naast ons gezamenlijke passie voor Natural Source Retreat.

Heb je interesse in wat ik doe, kan je de bij "Mirjam" kijken of mijn website www.mirspraktijk.nl bezoeken. 

Voel je welkom en kom zoals je bent. We zien je graag.

One love.

Mirjam

Het is mogelijk om ons beiden of 1 van ons in te huren voor het geven van een cirkel en/of workshop.
Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).
Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via "Contact".