RUBEN TAMIS

De natuur heeft bij mij, vanaf mijn 7-jarige leeftijd, altijd voorop gestaan. In die tijd is mijn band en mijn liefde voor de natuur ontstaan.
Voorbij alle troebelheid, menselijk drama en/of chaotische gedachten van het leven was daar altijd de natuur. De natuur gaf en geeft mij nog steeds kracht, rust, energie en balans.

Ik heb veel workshops gedaan, maar altijd miste ik iets en dat is de natuur.
De combinatie van het volgen van een workshop gevolgd door een (stilte-)wandeling in de natuur, zorgt ervoor dat al jouw gedachten tot rust kunnen komen en je alles kan integreren. Je hoeft aan niets meer te denken. Het is. Dat is wat de natuur met je doet. De natuur in al haar verschillende vormen van grillig tot de mooiste schoonheid. Het is. De oude wijsheid die de natuur waarborgt, gaat veel verder dan het ronddraaien van de gedachten in ons hoofd.

Nog steeds is voor mij en ook voor Mirjam (beiden hoogsensitieve personen) de natuur heel belangrijk voor het ankeren en landen in jezelf.

Natural Source Retreat is een logisch gevolg op mijn reeds gelopen levenspad, onontkoombaar en vanzelfsprekend. Door het ont-moeten van mijn wederhelft in Mirjam, zijn wij samen gekomen met nog maar 1 weg. De weg die wij samen verder mogen bewandelen om alle ervaringen uit onze individuele wandeling samen te integreren in Natural Source Retreat.

Voel je welkom. We zien je graag.
One love.

Ruben.

MIRJAM TAMIS-DE BOER

Ik ben in 1971 geboren in Noord-Holland, opgegroeid in Haarlem en sinds mijn 24ste woonachtig in Hoorn.
Begin maart 2019 ontmoette ik Ruben, Een maand later zijn wij met elkaar een spiritueel huwelijk aangegaan, wij zijn dus niet officieel voor de wet getrouwd, maar voor de spirits.


Al jong was ik geïnteresseerd in alles wat het leven te bieden heeft. Ik nam niet alles als vanzelfsprekend aan en stelde veel vragen, niet alleen aan anderen maar ook aan mezelf.
Als ik in de natuur verbleef, was alles voor mij anders. Ik was weg van alle drukte en kwam tot rust en inspiratie. Nu nog meer dan ooit ervaar ik van de natuur voor mij doet. Ik kom tot gronding, in rust, ontvang inzichten, inspiratie en energie.

Ik heb jarenlang als secretaresse, personal assistent gewerkt.
Vanaf 2007 begeleidde ik, naast mijn toenmalige baan, stagiaires.
Hierdoor merkte ik dat ik meer wilde weten over coaching en ben ik de opleiding “Professioneel Coach” gaan volgen. Al snel voelde ik dat hier mijn hart en passie liggen en natuurlijk slaagde ik met vlag en wimpel.
Eind 2012 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever de vrijheid om met Heliomare een samenwerking aan te gaan en ja, die is er natuurlijk gekomen. Ik begeleidde en coachte herplaatsingskandidaten die door (chronische) ziekte of een ongeval omgeschoold werden tot secretaresse/administratief.
Begin 2015 werd ik ontslagen door re-organisatie. Dit gaf mij de mogelijkheid en vrijheid om daadwerkelijk mijn hart en passie te volgen en mijn eigen coachpraktijk, genaamd MIR's Praktijk te starten.

Ik coach zowel kids alsook volwassenen.
Ik ben spiritueel / bewust-er-zijn coach, coach bij rouw- en traumaverwerking en verslaving, kinderpsychologe, HSP-coach, loopbaancoach, energetische therapeut en medium.
Ik leg (tarot)kaarten, geef readings en zuiver huizen. Ook geef ik van-hoofd-naar-hart-massage en energetische sessies zoals hierboven vermeld.

Ik verdiepte mij en verdiep mezelf nog steeds met het volgen van opleidingen, cursussen, workshops etc.
Ik volgde o.a. massagetherapie, speltherapie, kindertekeningen analyseren, kinder- en jeugdpsychologie, transactionele analyse, coaching bij verslaving, coaching bij rouw- en traumaverwerking en loopbaancoaching, Acces Bars, Reiki, Aura- en Chakrazuivering, Soul Body Fusion en het energetische zuiveren van woningen.
Op dit moment volg ik de opleiding Kinesiologie.

Ook verkoop ik mijn zelf ontworpen spiritueel / bewust-er-zijn kwartet met inspiratie- en kracht-kaarten (zie de webshop), edelstenen, zelfgemaakte beschermengeltjes / boekenleggers  / sleutel- en kasthangers / sieraden, meditatiekussens (zie webshop) en diverse andere spirituele / bewust-er-zijn artikelen.

Na de ontmoeting met mijn man Ruben vertelde hij mij al snel over Natural Source Retreat. Ik kreeg er meteen een fijn en mooi gevoel bij en zei natuurlijk volmondig ja. En dan is nu Natural Source Retreat tot volle bloei gekomen. Hoe superprachtigmooi is dat.

Natuurlijk blijf ik nog mijn eigen coachpraktijk behouden naast ons gezamenlijke passie voor Natural Source Retreat.
Heb je interesse in wat ik doe, kan je de kopjesVoor als je meer informatie wil over wat ik in mijn eigen praktijk doe, kan je mijn website www.mirspraktijk.nl bezoeken. 

Voel je welkom. We zien je graag.

One love.

Mirjam