Wij verwelkomen jou graag op deze avond waarin wij jou gaan laten ervaren wat het is om in jouw kern aanwezig te zijn en vanuit daar jouw leven te leven.
Stap voor stap nemen wij jou mee op reis om meer rust, ruimte, ontspanning, vertrouwen, liefde, heelheid etc. te gaan ervaren in jouw leven. Juist dat is waar "leven vanuit jouw kern" en "in jouw kern aanwezig zijn" om gaat.

Maar.......
Wat is die kern waar wij het over hebben?
Wat houdt "terug naar je kern" gaan in?
Wat ervaart iemand als hij/zij in zijn/haar kern aanwezig is en vanuit daar leeft?

Jouw kern is dat deel in jezelf waar jij helemaal totaal jezelf bent (in jouw oorspronkelijke staat).....waar je in het Hier & Nu aanwezig en de zijns- en zielskwaliteiten: zelfliefde, vertrouwen,  gelijkwaardigheid, heelheid, eenheid en vrijheid aanwezig zijn....waar je vrij bent van belemmerende overtuigingen, (familie-)patronen, gedachtes en/of gevoelens.
Jouw kern bevindt zich in jouw onderbuik en in jouw .
Door verbinding te maken met jouw kern, voel je je vrij en kom je in verbinding met jouw ziel.
Door "terug naar je kern" te gaan, ben je in het Hier & Nu aanwezig en reageer je vanuit het Hier & Nu en niet vanuit een oud referentiekader/oud gekwetst kindsdeel in jou.
Als je in jouw kern aanwezig bent en leeft vanuit jouw kern, ben je in verbinding met jouw ziel, ervaar je rust, ontspanning, mededogen, vertrouwen, (zelf)liefde, gelijkwaardigheid, eenheid, heelheid en vrijheid.

We starten met een kleine deelcirkel gevolgd door een-meditatie.
Je komt in een diepe ontspanning, maakt verbinding met jouw kern/jouw basis en bent aanwezig in het Hier & Nu. Deze kern staat in verbinding met jouw ziel, jouw , jouw hogere zelf én het grotere geheel/het collectief. In onze kern zijn de Zijns- en Zielskwaliteiten: (Zelf-)Liefde, Vertrouwen, Gelijkwaardigheid, Eenheid, Heelheid en Vrijheid aanwezig. Het gaat voorbij aan belemmerende overtuigingen, aannames, conditioneringen, mechanismes van waaruit jij reageert én aan de systemen van waaruit jij leeft.
In jouw kern en jouw ❤ ben je aanwezig in het Hier & Nu en voel jij je vrijer, blijer en energieker.
 meditatie.
Daarna nemen wij jou stapsgewijs mee op reis naar jouw kern.
Het wordt een avond waarin we, spelenderwijs, gaan delen, spelen en helen én ervoor zorgen dat als je een negatieve emotie en/of uitdaging/trigger ontvangt, je vanuit jouw kern reageert in liefde naar jezelf en de ander(en).
Er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen.....ook na deze avond.
We sluiten af met een korte deelcirkel.

Voel jij een ja? Voel je dan welkom en kom zoals je bent.
Wij ontvangen en zien jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam

Praktisch:
Wil je deelnemen? Neem dan contact op met Mirjam via 06-29374047, stuur een privébericht of e-mail naar rubenmirjam@naturalsourceretreat.com.
Jouw bijdrage/investering in jezelf: € 28,50.