Mirjam werkt met energie en geeft energetische en intuïtieve sessies.
Haar meest gegeven sessie is haar zelf "ontworpen" Van-Hoofd-Naar-Hart-massage. Dit is een combinatie van HSP-massage-, Reiki-, Acces Bars-, Aura- en Chakrazuivering- en Soul Body Fusion-technieken.
Deze massage zorgt ervoor dat je (h)eerlijk ontspant, dat je energie lekker doorstroomt en wordt aangewakkerd, dat je toelaat en loslaat wat jou niet meer dient en dat je van je hoofd (ego/mind) naar je hart (gevoel/liefde) gaat.

Tijdens een sessie gaat zij, samen met jou, altijd terug naar jouw kern/basis van waaruit jij leeft....terug naar jouw eigen, unieke en identieke ik om vanuit daar het leven te creëren en manifesteren wat goed voelt/is voor jou, om jouw passie te volgen en dit leven zo volledig mogelijk te leven in volle verbinding met jezelf en alles en iedereen om jou heen. 

Ook past zij, indien gewenst, visualisaties toe.

Voor de tarieven kan je bij "Tarieven" kijken. Wil je meer informatie en/of overleggen over de tarieven, kan en mag je contact met Mirjam opnemen via "Contact" of via de contactpagina op haar website www.mirspraktijk.nl.