Geboren in 1971 en getogen in Haarlem. Opgegroeid als jongste in een christelijk gereformeerd gezin.

Ik stelde al vroeg vragen over het leven want ik nam niets als vanzelfsprekend aan....deze vragen gingen niet alleen over het geloof maar over van alles en nog wat. Ik stelde ze aan de ander(en) en ook aan mijzelf....waar geloofde ik in en wat was en is nog steeds mijn waarheid.
Als van kleins af aan voelde ik alles en iedereen aan....klopte het wel wat iemand zei, wat iemand deed?
Ook zag ik bepaalde situaties al gebeuren, als ik daarover deelde, werd dat niet altijd goed ontvangen door de ander(en). Hierdoor voelde ik mij een buitenbeentje en het zwarte schaapje van de familie. Ook was ik vaak overprikkeld. Ik zonderde mij vaak af op mijn kamer of in de natuur....alleen zijn en muziek luisteren bracht mij altijd rust, ruimte, inzicht(en), nieuwe inspiratie en nieuwe energie. Pas op veel latere leeftijd bleek dat in aangeboren mediamieke gaven heb en hooggevoelig ben. 

Op 24-jarige leeftijd verhuisde ik naar Hoorn om te gaan samenwonen met de vader van mijn twee prachtige kids Maarten & Floor. Deze relatie kwam na bijna 19 jaar ten einde. 

Ik heb jarenlang gewerkt als secretaresse/personal assistent en begeleidde een aantal jaren stagiaires. Ik vond dit zo leuk om te doen en besloot een opleiding te volgen tot "Professioneel Coach”. Al snel voelde ik dat hier mijn hart en passie ligt en natuurlijk slaagde ik met vlag en wimpel.
na mijn slagen in 2012 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever de vrijheid om een samenwerking aan te gaan met een bedrijf die mensen met een (chronische) ziekte en/of een ongeval omgeschoold werden tot secretaresse/administratief medewerker.
Begin 2015 werd ik ontslagen door re-organisatie. Dit gaf mij de mogelijkheid en vrijheid om daadwerkelijk mijn hart en passie te volgen en mijn eigen coachpraktijk, genaamd MIR's Praktijk te starten als coach bij rouw, trauma en verslaving en loopbaancoach. In 2017 slaagde ik voor mijn opleiding HSP-coach en voegde ik dat toe in mijn eigen praktijk, net als medium, energetisch therapeut en intuïtief masseuse. 

Ik ging mij steeds meer en meer verdiepen in persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. Het voelde op een bepaald moment de juiste tijd om mij alleen nog maar bezig te houden met spiritualiteit en bewust-er-zijn.
Ik coach en ondersteun nog steeds bij rouw, trauma en verslaving maar niet meer op de manier hoe ik die geleerd heb. Als je het holistisch bekijkt, begint en eindigt alles bij de kern, jouw kern/jouw basis en heeft alles te maken met wie jij bent, wat jij hebt meegekregen van jouw ouder(s)/opvoeder(s), wat je in jezelf meedraagt aan familiekarma, ziekte(s), belemmerende overtuigingen etc. Alles ligt opgeslagen in jouw systeem en is terug te vinden in jouw kern/jouw basis en vanuit jouw kern op te lossen.

Ik ben spiritueel/bewust-er-zijn inspirator en motivator...ondersteun jou bij levensvragen zoals o.a. het vinden en leven van jouw levensdoel/zielsmissie...
zorg ervoor je lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel in balans bent door o.a. energetische sessies, mijn zelf "ontworpen "Van-Hoofd-Naar-Hart-sessie", "Bewust-Naar-Jouw-On(der)bewuste-sessie", "Terug-Naar-Jouw-Kern-sessie", Chakra- en Aurahealing, Soul Body Fusion, Reiki en Acces Bars.
Ik begeleid jou bij het helen van familierelaties en familiekarma, bij innerlijk kind-werk om zo rouw, trauma en verslaving te bevrijden, te ontwortelen en dit te transformeren.

Tijdens een sessie gaat ik, samen met jou, altijd terug naar jouw kern/basis van waaruit jij leeft....terug naar jouw eigen, unieke en identieke ik om vanuit daar het leven te creëren en manifesteren wat goed voelt/is voor jou, om jouw passie te volgen en dit leven zo volledig mogelijk te leven in volle verbinding met jezelf en alles en iedereen om jou heen. 

Ik pas ook visualisaties, Speltherapie en (kinder)tekeningen analyseren toe.

Dit is een combinatie van HSP-massage-, Reiki-, Acces Bars-, Aura- en Chakrazuivering- en Soul Body Fusion-technieken.
Deze massage zorgt ervoor dat je (h)eerlijk ontspant, dat je energie lekker doorstroomt en wordt aangewakkerd, dat je toelaat en loslaat wat jou niet meer dient en dat je van je hoofd (ego/mind) naar je hart (gevoel/liefde) gaat.Ik verdiepte mij en verdiep mezelf nog steeds met het volgen van opleidingen, cursussen, workshops etc.
Ik volgde o.a. HSP-massagetherapie, speltherapie, kindertekeningen analyseren, kinder- en jeugdpsychologie, transactionele analyse, coaching bij verslaving, coaching bij rouw- en traumaverwerking en loopbaancoaching, Acces Bars, Reiki, Aura- en Chakrazuivering, Soul Body Fusion en het energetische zuiveren van woningen.

In 2018 en 2019 ontwierp ik mijn Spiritueel/Bewust-Er-Zijn kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten en kwam dit in 2019 op de markt. Het is niet alleen het spel kwartet om te spelen maar elke kaart heeft ook een gechannelde boodschap die je als dagelijkse affirmatie kan gebruiken.
Ik ontwierp dit spel op iedereen op een luchtige, speelse en humoristische manier kennis te laten maken met wat spiritualiteit/bewust-er-zijn van toegevoegde waarde kan hebben in het dagelijks leven. 
Zo komen de aartsengelen, boeddha's, edelstenen, elementen, gaven, goden, godinnen, krachtkaarten en magische wezens er in voor.

Op 9 maart 2019 ontmoetten Ruben en ik elkaar en sprong onze vonk over. Een maand later woonden wij samen en nog een maand later zijn wij getrouwd...het is een spiritueel huwelijk, dus we zijn niet voor de wet getrouwd.
Na onze eerste ontmoeting vertelde Ruben als snel over het samenbrengen van onze kwaliteiten en zo is Natural Source Retreat ontstaan.....alles wat wij
1-op-1 aanbieden, onze 1-daagse en meerdaagse re-treats en happeningen, het individueel transformatietraject "licht op je levenspad en zielsmissie", verkoop van het Spiritueel/Bewust-er-Zijn kwartet kan je hier vinden.

HSP-coaching is losgekoppeld van Natural Source Retreat. Meer informatie hierover lees je op mijn website www.hsp-wat-kan-ik-ermee.nl.

Voel je welkom en kom zoals je bent.
Ik zie/wij zien jou graag.

One love.

Mirjam

 

Het is mogelijk om ons beiden of 1 van ons in te huren voor het geven van een cirkel en/of workshop.
Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).
Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via "Contact".