Sta jij dicht bij jezelf?
Laat je zien wie je bent, waar je voor staat en wat je wil in dit leven? Wat laat jij wel zien en wat nog niet? Draag jij nog een masker/sluier in sommige situaties en/of bij sommige mensen?

Door je masker(s)/sluier(s) af te zetten, laat je jezelf zien en kom je (nog) meer in jouw kracht te staan. Je laat jezelf zien in jouw eigen, unieke, identieke en authentieke ik.....in al jouw puurheid.

Als jij je ervan ontdoet, creëer je dat in jouw leven wat voor jou belangrijk is.

Tijdens deze ochtend gaan we de diepte in met elkaar.
Door het doen van een meditatie ga je de diepte in (tot jouw kern). Alles wat is daar is weggestopt en onzichtbaar is gemaakt, mag je doorvoelen, aangaan en zichtbaar maken. Door het afdoen van jouw masker(s) / sluier(s) voel je je bevrijdt.


We starten met een voorstelronde en een ❤meditatie die door Mirjam, met haar warme en rustige stem, wordt begeleidt. Ruben ondersteunt haar met zijn muzikale kwaliteiten die hij vanuit zijn ❤ intuïtief speelt.
Deze ❤meditatie zorgt ervoor dat je snel in een diepe ontspanning komt en in verbinding komt met jouw ❤energie en zo jouw ❤frequentie verhoogt. Ook bevrijd je jezelf van alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft voor jou en jouw omgeving.
Deze ❤meditatie heeft een diephelende werking. 


Onze 1-daagse re-treats worden gegeven op ons natuurrijke en natuurlijke landgoed in Hulshorst.
Dit is een fijne en mooie locatie die alle ruimte biedt om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen. Deze duren een hele dag.

Jouw bijdrage/investering:
€ 28,50.

In onze agenda zie je wanneer en waar ze plaatsvinden.

Het is mogelijk om ons te vragen voor het geven van een Collectieve Bewust-er-Zijn cirkel, een 1-daag re-treat, een Trance Static Dance Movement Ritual, een lezing of dansworkshop.
Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).
Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via onze contactpagina.

Review:
“Gemaskerd en al, letterlijk gesluierd en met een masker op ervaren hoe onzichtbaar je jezelf kunt maken….of laat maken door alles wat je is verteld.
Een enorme spiegel die nog even alle stukken die ik met mezelf aan het doorlopen ben, aanraakt. De tranen blijven niet uit, het verdriet stroomt er eenmaal thuus letterlijk uit.
Verstikkend in mijn sluier…..en dat masker….het past gewoon niet meer! Die sluier moet af, dat masker weg….en door dat letterlijk te doen, wordt het ineens zo helder allemaal!!!!!
Een heftige ervaring maar wat een mooie afsluiter voor al het werken aan mezelf!
Nu uitrusten, mijn vriendje maan alles nog even vol in het licht laten zetten en back to the WOOP ME! Pooh hey….I’ve made it!!!!
Heel veel dank Mirjam & Ruben”
Gab Vlinder Visser      november 2020