Kom je mee samen verbinden, delen, spelen en helen door elkaar te zien, te horen, te ervaren, te bekrachtigen en van elkaar te leren. 

Het is tijd om samen het grote collectief te dienen en te helen....tijd om vanuit onze individuele en goddelijke oerkracht naar gezamenlijk kracht te gaan.

Samen met elkaar gaan wij het grote collectief openen om nog meer vanuit onze ❤frequentie te leven en ons ❤bewustzijn te vergroten.
Leven vanuit onze ❤frequentie, is leven in onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en de ander(en) toe en gelijkwaardigheid in relaties van welke aard en met wie dan ook.

We starten met een ❤meditatie die door Mirjam, met haar warme en rustige stem, wordt begeleidt. Ruben ondersteunt haar met zijn muzikale kwaliteiten die hij vanuit zijn ❤ intuïtief speelt.
Deze ❤meditatie zorgt ervoor dat je snel in een diepe ontspanning komt en in verbinding komt met jouw ❤energie en zo jouw ❤frequentie verhoogt. Ook bevrijd je jezelf van alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft voor jou en jouw omgeving.
Deze ❤meditatie heeft een diephelende werking.

Samen delen en reflecteren in gelijkwaardigheid, vertrouwen en met een open hart. Elkaar zien en elkaar horen in wie iemand is, zonder oordeel of overtuiging.

De ene keer delen we over een bepaald thema, de andere keer dient het thema zich vanzelf aan. 
Dit om de creatiekracht van het moment toe te laten.


Vind jij het fijn om aanwezig te zijn en te delen vanuit jouw hart.
Voel je welkom en kom zoals je bent.
We zien je graag.

One love.

Ruben & Mirjam


Onze 1-daagse re-treats worden gegeven op ons natuurrijke en natuurlijke landgoed in Hulshorst.
Dit is een fijne en mooie locatie die alle ruimte biedt om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen. Deze duren een hele dag.

Jouw bijdrage/investering:
€ 28,50.

In onze agenda zie je wanneer en waar ze plaatsvinden.

Het is mogelijk om ons te vragen voor het geven van een Collectieve Bewust-er-Zijn cirkel, een 1-daag re-treat, een Trance Static Dance Movement Ritual, een lezing of dansworkshop.
Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).
Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via onze contactpagina.