Hallo lieve, mooie jij,

Trouw Zijn aan Jezelf.
Wat houdt dat in voor jou? Ben jij altijd trouw aan jezelf of verlies je jezelf wel eens hierin? Wat heb je nodig om trouw te zijn én te blijven aan jezelf?

Kom je mee samen verbinden, delen, spelen en helen…..door elkaar te zien, te horen, te beluisteren, te ervaren en te bekrachtigen? In een warme, veilige, geborgen sfeer mag er gedeeld worden wat er gedeeld wil worden. 
Alles vanuit gelijkwaardigheid en in vertrouwen.
Samen delen, is samen helen. Voor jezelf, de ander én het collectief.

Wij starten met een -meditatie.
Je komt in een diepe ontspanning, maakt verbinding met jouw kern/jouw basis en bent aanwezig in het Hier & Nu. Deze kern staat in verbinding met jouw ziel, jouw , jouw hogere zelf én het grotere geheel/het collectief. In onze kern zijn de Zijns- en Zielskwaliteiten: (Zelf-)Liefde, Vertrouwen, Gelijkwaardigheid, Eenheid, Heelheid en Vrijheid aanwezig. Het gaat voorbij aan belemmerende overtuigingen, aannames, conditioneringen, mechanismes van waaruit jij reageert én aan de systemen van waaruit jij leeft.
In jouw kern en jouw  ben je aanwezig in het Hier & Nu en voel jij je vrijer, blijer en energieker.

Na de meditatie delen wij over "Trouw zijn aan jezelf" zodat er diepe(re) lagen aangeraakt, bevrijdt, ontwortelt, getransformeerd én zelfs getransmuteerd mogen worden. We schrijven intenties/affirmaties en volgen de Wet van Aantrekking. Tijdens de vuurceremonie en drumcirkel drummen en ratelen we er op los om alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft in vlammen op te laten gaan én natuurlijk bekrachtigen wij onze intenties/affirmaties. Hierna volgt een lichaamsbeweging zodat jouw lichaam, ziel, ❤ en geest volledig gevuld wordt met nieuwe energie én inspiratie. 

We sluiten af met een korte meditatie en deelcirkel.

Voel je welkom en kom zoals je bent.
Wij ontvangen en ontmoeten jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam

Onder de foto lees je de praktische informatie.

Datum: zaterdag 13 mei.
Aankomst: vanaf 10.45 uur.
Wij starten om 11.00 uur en sluiten deze magische en waardevolle dag af om 17.00 uur.
Locatie: Yurt in Ecodorp Bergen (Noord-Holland). Exacte locatie volgt in een deelnamebevestiging.
Jouw bijdrage/investering in jezelf is: € 30 Early Bird prijs tot en met 11 april. Na 11 april € 35,50. Dit bedrag is inclusief thee, versnaperingen en (h)eerlijke biosoep.
Wat neem je zelf mee: een drum en/of ratel, warme sloffen en/of pantoffels want de schoenen mogen uit. Voel je vrij jouw eigen meditatiekussen of -stoel en/of deken(s) mee te nemen. Er zijn een aantal meditatiekussens en dekens aanwezig.

Wil je aanwezig zijn? Geef je dan op via onze contactpagina of neem contact op met Mirjam via 06-29374047.