Lieve allemaal,

Graag stellen wij het Natural Source Retreat-team aan jullie voor.....een team van spaceholders, klank in al haar mooie vormen, mooi geluid en soulfood-sterrenkok.

Ruben & Mirjam Tamis

Wij zijn Ruben & Mirjam van Natural Source Retreat en organiseren o.a. Trance Static Dance Movement Ritual.

Wij zijn een liefdeskoppel sinds 9 maart 2019.

Mirjam is haar eigen praktijk gestart in 2016. Zij ondersteunt/begeleidt mensen in bewust-er-zijn, innerlijk-kind-werk, helen van familierelaties en familiekarma. Zij is energetische therapeut, intuïtief masseuse, geeft boodschappen door van het hiernamaals en is HSP-coach (hoogsensitiviteit). In 2019 kwam haar zelfontworpen Spiritueel /Bewust-er-Zijn Kwartet met Inspiratie- en Krachtkaarten op de markt.

Ruben is muzikant en samensteller van diverse band. Hij geeft Trance Static Dance workshops, ondersteunt/begeleidt mensen met True Nature Walk en het fysiek teruggeven van onverwerkte rouw/trauma.

Samen geven wij samenkomsten over persoonlijke en spirituele ontwikkeling en groei, bieden wij individuele sessies en het transformatietraject "licht op je levenspad en zielsmissie" aan.

Wij gunnen het iedereen (nog) dichterbij en tot jezelf te komen…..om diep te gaan maar ook plezier te hebben….om vanuit hun liefdevolle en pure hart te leven…..de hartfrequentie op de wereld te verhogen.

Ruben is muzikant en Mirjam zingt haar zelfgeschreven heartsong "Zie je mij" en maakt stemklanken.

Wij kijken ernaar uit elkaar te ontmoeten deze dag.

 

 

Thomas Kwakernaat

In 1997 ben ik afgestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam voor het instrument contrabas. Met heel veel plezier heb ik gewerkt in diverse samenstellingen op podia in binnen- en buitenland. In 2014 volgde ik de opleiding “Werken met Klankschalen en de Gong”.

De kracht van klanken, muziek en frequentie ervaren, inspireren mij.

Klank en trilling, in welke verschijningsvorm dan ook, zijn fascinerend en ik probeer al heel lang het geheim ervan te ontdekken. Ik bleef zoeken naar een andere manier van klankbeleving, om andere klanken te laten ontstaan. Muziek raakt mij tot diep in mijn ziel.

Graag ontmoet ik jullie.

www.thomasresonance.nl

 

 

 

Hoi, ik ben Marije du Bateau.

Ik bespeel verschillende instrumenten, waaronder de sitar, piano, dilruba en viool.
Ik speel altijd intuïtief, dat betekent dat ik inspeel op dat wat zich ter plekke aan dient, op de mensen, de omgeving, en de sfeer van dat moment. De muziek ontstaat ter plekke en is daardoor altijd éénmalig.

Waar ik erg van hou is sferische muziek en soundscapes om op weg te dromen, maar ik kan ook erg genieten van een opdwepend stuk.

Voor deze dag zal ik mijn loop-pedaal en viool meenemen om heerlijk samen te spelen met de andere muzikanten.

 

 

 

John Gerritse

Hoi, mijn naam is John. Ik drum als bijna mijn hele leven alleen op gevoel. Ik hou der van om met andere mensen iets moois neer te zetten wat je van binnen raakt.

Ik kijk er naar uit om energie te geven en te ontvangen om zo samen ergens te komen.