Ben je bereid om (nog) dichter bij jezelf te komen, om diep te gaan, maar ook veel plezier te hebben?
Fijn en voel je welkom op onze 1-daagse en 5-daagse re-treats.

Onze re-treats gaan over persoonlijke ontwikkeling, het leven in verbinding met jezelf en alles om jou heen om vanuit jouw kern/basis en jouw eigen, unieke en identieke ik te leven. Op deze manier creëer en manifesteer jij een leven wat goed voelt/is voor jou, waarin jij jouw passie volgt en ten volste en volledig alles uit dit leven haalt.
Er is tijd om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen.

Bij elk re-treat vragen wij de deelnemers een voorwerp mee te nemen die zij los willen laten of (extra) kracht willen geven. 
(bij de 5-daagse re-treats doen wij dit op dag 1)
Wij starten met een voorstelronde, het nemen van een kaart uit een kaartendeck, de meditatie “Verbinden met de Bron – jouw Hartenergie” en een openingscirkel.

In de submappen vind je meer informatie over welke re-treats wij geven.
Ook geven wij 4 keer per jaar een introductie-avond in Centrum De Linde.

Voel jij je aangetrokken tot een re-treat en wil je meer informatie hierover?
Kijk dan bij “Agenda” voor wanneer er introductie-avonden zijn. Hier zie je ook de data en welke bijdrage wij voor een re-treat willen ontvangen. Je kan je dan ook meteen opgeven voor deelname.
Onder “Tarieven” zie je dat je ook een 10-rittenkaart voor de 1-daagse re-treats kan aanschaffen en een 4-rittenkaart voor de 5-daagse re-treats.
Deze rittenkaarten hebben geen geldigheidsduur en zijn niet persoonsgebonden. Zij kunnen dus ten allen tijde ingewisseld worden en gebruikt worden door jezelf en meerdere personen.

Wil je meer dan de reeds gegeven informatie ontvangen en/of heb je andere vragen? Voel je welkom ons een bericht te sturen via  “Contact”.