Ik ben in 1971 geboren in Noord-Holland, opgegroeid in Haarlem en sinds mijn 24ste woonachtig in Hoorn.
Begin maart 2019 ontmoette ik Ruben.Een maand later zijn wij met elkaar een spiritueel huwelijk aangegaan, wij zijn dus niet officieel voor de wet getrouwd, maar voor de spirits.

Al jong was ik geïnteresseerd in alles wat het leven te bieden heeft. Ik nam niet alles als vanzelfsprekend aan en stelde veel vragen, niet alleen aan anderen maar ook aan mezelf.
Als ik in de natuur verbleef, was alles voor mij anders. Ik was weg van alle drukte en kwam tot rust en inspiratie. Nu nog meer dan ooit ervaar ik van de natuur voor mij doet. Ik kom tot gronding, in rust, ontvang inzichten, inspiratie en energie.

Ik heb jarenlang als secretaresse, personal assistent gewerkt.
Vanaf 2007 begeleidde ik, naast mijn toenmalige baan, stagiaires.
Hierdoor merkte ik dat ik meer wilde weten over coaching en ben ik de opleiding “Professioneel Coach” gaan volgen. Al snel voelde ik dat hier mijn hart en passie liggen en natuurlijk slaagde ik met vlag en wimpel.
Eind 2012 kreeg ik van mijn toenmalige werkgever de vrijheid om met Heliomare een samenwerking aan te gaan en ja, die is er natuurlijk gekomen. Ik begeleidde en coachte herplaatsingskandidaten die door (chronische) ziekte of een ongeval omgeschoold werden tot secretaresse/administratief.
Begin 2015 werd ik ontslagen door re-organisatie. Dit gaf mij de mogelijkheid en vrijheid om daadwerkelijk mijn hart en passie te volgen en mijn eigen coachpraktijk, genaamd MIR's Praktijk te starten.

Ik coach zowel kids alsook volwassenen.
Ik ben spiritueel / bewust-er-zijn coach, coach bij rouw- en traumaverwerking en verslaving, kinderpsychologe, HSP-coach, loopbaancoach, energetische therapeut en medium.
Ik leg (tarot)kaarten, geef readings en zuiver huizen. Ook geef ik van-hoofd-naar-hart-massage en energetische sessies zoals hierboven vermeld.

Ik verdiepte mij en verdiep mezelf nog steeds met het volgen van opleidingen, cursussen, workshops etc.
Ik volgde o.a. massagetherapie, speltherapie, kindertekeningen analyseren, kinder- en jeugdpsychologie, transactionele analyse, coaching bij verslaving, coaching bij rouw- en traumaverwerking en loopbaancoaching, Acces Bars, Reiki, Aura- en Chakrazuivering, Soul Body Fusion en het energetische zuiveren van woningen.
Op dit moment volg ik de opleiding Kinesiologie.

Ook verkoop ik mijn zelf ontworpen spiritueel / bewust-er-zijn kwartet met inspiratie- en kracht-kaarten (zie de webshop), edelstenen, zelfgemaakte beschermengeltjes / boekenleggers  / sleutel- en kasthangers / sieraden, meditatiekussens (zie webshop) en diverse andere spirituele / bewust-er-zijn artikelen.

Na de ontmoeting met mijn man Ruben vertelde hij mij al snel over Natural Source Retreat. Ik kreeg er meteen een fijn en mooi gevoel bij en zei natuurlijk volmondig ja. En dan is nu Natural Source Retreat tot volle bloei gekomen. Hoe superprachtigmooi is dat.

Natuurlijk blijf ik nog mijn eigen coachpraktijk behouden naast ons gezamenlijke passie voor Natural Source Retreat.
Heb je interesse in wat ik doe, kan je de kopjesVoor als je meer informatie wil over wat ik in mijn eigen praktijk doe, kan je mijn website www.mirspraktijk.nl bezoeken. 

Kom zoals je bent en voel je welkom. We zien je graag.

One love.

Mirjam

KvK-nummer 65264770

Het is mogelijk om ons beiden of 1 van ons in te huren voor het geven van een cirkel en/of workshop.
Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).
Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via "Contact".