Het gezin waarin je wordt geboren en opgroeit, maakt jou wie je Nu bent. De manier waarop je bent opgevoed draagt daar natuurlijk net zo goed aan bij.
Als je een veilige hechting hebt gehad, je kind mocht en kon zijn, je gehoord en gezien werd en waar je een warme, liefdevolle, stabiele relatie hebt opgebouwd met jouw ouder(s) en/of verzorger(s) en andere gezinsleden, ben je goed terecht gekomen.
Je kan dit ook niet zo ervaren hebben en een minder goede thuisrelatie hebben gehad.
Je kan daar Nu last van hebben, ook al weet je niet waarom en hoe je deze last kan bevrijden, verminderen of laten weggaan.

Door te kijken naar het gezin waarin je werd geboren en bent opgegroeid, kom je veel te weten over jouw ouder(s)/verzorger(s) en andere gezinsleden. Ook kan je kijken naar de gehele familie. Wie en hoe waren zij en welke impact hebben zij in jouw leven (gehad)?
Welk gedrag en welke overtuigingen en conditioneringen heb je overgenomen? Welk gedrag, welke overtuigingen en conditioneringen zijn van jezelf? Welke rol heb/had jij in het gezin?
In wat voor soort omgeving groeide jij op?

Ervaar jij een emotionele of lichamelijke blokkade hierdoor, weet dan dat je dit kan oplossen.
Door het gedragspatroon, de beperkende overtuigingen en conditioneringen te doorbreken, heeft dat niet alleen een positieve invloed op jou maar op iedereen in jouw gezin, met terugwerkende en vooruitwerkende kracht. Dus als je werkt aan jezelf, los je problemen op in het verleden, het Nu en de toekomst. Je maakt je dan los van jouw familiekarma, de energie van jouw familie.

Door te groeien in jouw bewust-er-zijn, kan je je losser maken van jouw familie en al het minder positieve daarvan helen. Vanuit verbinding met jezelf, jouw voelen, jouw innerlijk weten en jouw intuïtie kom je tot jouw eigen waarheid. Door op jouw eigen waarheid te vertrouwen, aanwezig te zijn in jouw kern, te voelen dat jij alleen maar liefde bent en altijd in liefde blijft, bevrijd je jezelf van de waarheden van jouw familie. Door het helen, kom je nog meer tot jouw kern en essentie van dit leven…jouw zielsmissie.

Mirjam ondersteunt en begeleid jou graag hierin.
Door samen met elkaar in gesprek hierover te gaan, te kijken welk gedrag, welke overtuigingen en conditioneringen jou in de weg staan om jouw eigen levenspad en zielsmissie te leven, het doorbreken van energetische en emotionele koorden en jouw familiekarma te helen met energetische sessies en terug-naar-je-kern-sessies.