Een "Inner Peace"-sessie is een combinatie van het energetische "werk" wat Mirjam doet én de muzikale kwaliteiten van Ruben die o.a. de N'goni bespeelt.

Tijdens een sessie wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam, ziel, hart en geest geactiveerd. Alles wat geen toegevoegde waarde meer voor jou heeft, wordt bevrijd en ontworteld. Zo kan er een diepe transformatie én transmutatie ontstaan.

Na een sessie voel je je weer helemaal opgeladen, vol van nieuwe energie, vernieuwende inspiratie en vernieuwende motivatie.

*

Dus.....
Heb je behoefte even helemaal niets te doen…te ontspannen….op te laden en zonder woorden te zijn?
Heb je behoefte je te bevrijden van (energetische) blokkades, onverwerkte en vastgezette rouw en/of trauma, beperkende gedachtes en/of overtuigingen?
Heb je behoefte om gewoon even te zijn?

*

Wij ontvangen jou in een warme, veilige en geborgen setting waarin je je al snel gehoord en gezien voelt.
Na wat gedronken te hebben, neem je plaats op een matras op de grond met een warme deken over jou heen.
Als je je heerlijk gesetteld voelt, begint jouw "Inner Peace"-sessie.
Het enige dat je hoeft te doen, is je te ontspannen en te ontvangen…..in stilte, dus zonder woorden.

*

De heldere en diephelende klanken van de N’goni, de klankschalen en/of sjamanendrum én zang nemen jou mee op reis…..op reis naar een diepe ontspanning…..naar jouw hartbewustzijn én jouw on(der)bewuste.

Ruben bespeelt deze magische instrumenten vanuit zijn liefdevolle hart en ziel.
De magische en helende kwaliteiten van Mirjam als Holistisch Wellness Coach ondersteunen jou tijdens deze reis. Zij zorgt er, samen met de klanken en zang voor, dat alle negatieve energie wordt bevrijdt, ontwortelt en getransmuteerd.


Voel je welkom en kom zoals je bent.
Wij zien jou graag.

One love.

Ruben & Mirjam

*

Voel jij een ja?
Vul dan ons contactformulier in en geef aan waar en wanneer je de sessie wilt ontvangen. Je kan ook contact opnemen met Mirjam 
via 06-29374047.
Een sessie duurt 2 uur en jouw bijdrage/investering in jezelf hiervoor is € 155.--.

*

Deze "Inner Peace"-sessie kan ook ontvangen worden in het individuele transformatietraject "Licht op je levenspad en zielsmissie" en in de mini-retreats die wij aanbieden.