Wij stellen heel graag ons fijne en mooie Natural Source Retreat team aan je voor. Dit team is met liefde en licht samengesteld om een zo breed mogelijk geheel te geven.
************************************************************************************************************************************
Wij, Ruben & Mirjam, ontmoetten elkaar 9 maart 2019 voor het eerst.
Vanaf die dag is onze liefde voor elkaar ontstaan en zijn wij liefdes- en levenspartners en vormen wij een fijn gezin voor onze kinderen Maarten, Floor (kids van Mirjam) en Stern (kid van Ruben).
Ruben zijn liefde voor natuur en muziek is van jongs af aan geboren…hij is muzikant in <3 en ziel en geeft Trance Static Dance-workshops.
Mirjam haar liefde voor natuur is ook van jongs af aan geboren….zij ondersteunt mensen bij levens-
processen zoals bewust-er-zijn van wie en hoe je bent...o.a. levensdoel/zielsmissie, hoogsensitiviteit, innerlijk kind, ouder-kind- / partnerrelatie, verslaving, rouw en trauma. Ook geeft zij ik intuitieve massages, energetische sessies en geeft zij readings.
In Natural Source Retreat delen wij samen onze passie en kwaliteiten.
Onze 1-daagse en meerdaagse re-treats gaan over persoonlijke ontwikkeling, het leven in verbinding met jezelf en alles om jou heen om vanuit jouw kern/basis en jouw eigen unieke en identieke ik te leven. Op deze manier creëer en manifesteer jij namelijk een leven wat goed voelt/is voor jou, waarin jij jouw passie volgt en ten volste en volledig alles uit dit leven haalt.

*************************************************************************************************************************************Super leuke creatieve workshop waar jong en ouder de ruimte heeft om iets moois te maken van de door mij meegebrachte materialen….de schatkamer van de natuur en andere verzamelde mooie spullen waarmee je o.a. een hanger, dromenvanger, totem, "schilderijtje" of ander mooi object kan maken.
Je kunt eventueel ook zelf iets meebrengen dat je zou willen verwerken en een plek wil geven in jouw kunstwerk

Warme groet,

Els

*************************************************************************************************************************************Hallo lieve deelnemers,                                                                                                                                              

Mijn naam is Mariëlle van Haaren.
Inmiddels geef ik 13 jaar yogales bij bewustzijncentra en op sportscholen. De lessen die ik verzorg, zijn gericht op ontspanning, bewustzijn en adem,maar ook om het lichaam soepel en krachtig te houden.
Daarnaast heb ik een grote passie voor klank en muziek die ik graag kom brengen bij de Higher Purpose Happening.

Tot dan!
Hart-groet van Mariëlle

*************************************************************************************************************************************Begin 2017 benaderde Mika Martin met de vraag of hij zijn muziek met haar gesproken meditaties wilde vervlechten. “Laten we de horizon maar eens verkenne” schreef hij haar terug. Dat samenspel werd meer dan alleen yoga en muziek. Het universum sprak: het werd een vlechtwerk van liefde, licht, muziek, yoga en dans. Wij zijn nu drie jaar samen en het is alsof het nooit anders is geweest.
In Friesland organiseren wij, met een tof team, Ecstatic Dance en met zijn tweetjes reizen we door de provincies om yin yoga met live akoestische muziek te delen. Wij nemen een oud-Indiaas harmonium, handpan, gitaar, trom en fluit mee om mensen met klank en mantra’s mee te nemen in een diepgaande yin-sessie. Yin yoga staat bekend om het langer vasthouden van een houding. Tijdens en na zo’n pose brengen wij jullie nog dieper in ontspanning. Meditatie en stilte worden afgewisseld met klank en zang. Het  is een reis naar binnen en daar raak je wat er geraakt mag worden.
Wij zouden zeggen: ga die mat op en laat je maar meevoeren!

*************************************************************************************************************************************Hallo, ik ben Tatjana!
Vaak ben ik te vinden op het strand, in de zee of het bos. Ook ben ik dol op gezelligheid, knutselen en koken. Als ik mezelf kan zijn, voel ik me blij.
Graag ga ik op yoga avontuur met jullie.
We doen dieren na, dansen, doen gek, zijn stil en luisteren naar de geluiden van binnen en buiten.
Elke keer is het weer anders, fris en verrassend, want met jou is het speciaal!

Tot op de mat met Tat

*************************************************************************************************************************************Hai, ik ben Thomas Kwakernaat. Ik ben van origine afgestudeerd als contrabassist en speel ook de basgitaar, hang, diverse soorten percussie-instrumenten en ik speel gitaar en zing graag mantra"s in cirkels die ik zelf organiseert.

Ik geef klankconcerten waarbij ik gebruik maak van authentieke Tibetaanse en Nepalese klankschalen, de hang, de indrukwekkende Symphonic Gong en andere wereld-instrumenten.

De resonantie maakt energievelden vrij in het lichaam. www.thomasresonance.nl