Wij stellen heel graag ons fijne en mooie Natural Source Retreat team aan je voor. Dit team is met liefde en licht samengesteld om een zo breed mogelijk geheel te geven.
************************************************************************************************************************************
Wij, Ruben & Mirjam, ontmoetten elkaar 9 maart 2019 voor het eerst.
Vanaf die dag is onze liefde voor elkaar ontstaan en zijn wij liefdes- en levenspartners en vormen wij een fijn gezin voor onze kinderen Maarten, Floor (kids van Mirjam) en Stern (kid van Ruben).
Ruben zijn liefde voor natuur en muziek is van jongs af aan geboren…hij is muzikant in <3 en ziel en geeft Trance Static Dance-workshops.
Mirjam haar liefde voor natuur is ook van jongs af aan geboren….zij ondersteunt mensen bij levens-
processen zoals bewust-er-zijn van wie en hoe je bent...o.a. levensdoel/zielsmissie, hoogsensitiviteit, innerlijk kind, ouder-kind- / partnerrelatie, verslaving, rouw en trauma. Ook geeft zij ik intuitieve massages, energetische sessies en geeft zij readings.
In Natural Source Retreat delen wij samen onze passie en kwaliteiten.
Onze 1-daagse en meerdaagse re-treats gaan over persoonlijke ontwikkeling, het leven in verbinding met jezelf en alles om jou heen om vanuit jouw kern/basis en jouw eigen unieke en identieke ik te leven. Op deze manier creëer en manifesteer jij namelijk een leven wat goed voelt/is voor jou, waarin jij jouw passie volgt en ten volste en volledig alles uit dit leven haalt.

*************************************************************************************************************************************Hai, ik ben Thomas Kwakernaat. Ik ben van origine afgestudeerd als contrabassist en speel ook de basgitaar, hang, diverse soorten percussie-instrumenten en ik speel gitaar en zing graag mantra"s in cirkels die ik zelf organiseert.

Ik geef klankconcerten waarbij ik gebruik maak van authentieke Tibetaanse en Nepalese klankschalen, de hang, de indrukwekkende Symphonic Gong en andere wereld-instrumenten.

De resonantie maakt energievelden vrij in het lichaam. www.thomasresonance.nl