Ben jij je bewust van jouw belemmerende overtuigingen, gedachtes, gevoelens en/of patronen?

Zit een bepaalde overtuiging, gedachte, gevoel of patroon jou wel eens in de weg? 

Word jij wel eens (aan)geraakt in iets en reageer je dan vanuit jouw referentiekader/kindsdeel en niet vanuit het Hier en Nu/Volwassene-positie?

Al vanaf onze geboorte vormen zich overtuigingen, aannames, conditioneringen en patronen. Vaak gebeurt en ontstaat dit onbewust, maar soms ook bewust.

We starten met een deelronde en een ❤meditatie die door Mirjam, met haar warme en rustige stem, wordt begeleidt. Ruben ondersteunt haar met zijn muzikale kwaliteiten die hij vanuit zijn ❤ intuïtief speelt.
Deze ❤meditatie zorgt ervoor dat je snel in een diepe ontspanning komt en in verbinding komt met jouw ❤energie en zo jouw ❤frequentie verhoogt.
Ook bevrijd je jezelf van alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft voor jou en jouw omgeving. Deze ❤meditatie heeft een diephelende werking.

Na deze ❤meditatie delen wij samen over het onderwerp. Je ontvangt tips en trucs om vanuit een Volwassene-positie te reageren en aanwezig te blijven in het Hier & Nu. Op deze manier communiceer je op een gelijkwaardige manier met elkaar waardoor er meer begrip is voor elkaar.

We sluiten af met (h)eerlijke biologische maaltijd.

Onze 1-daagse re-treats worden gegeven op ons landgoed "Klein Ibiza".
Een fijne en mooie locatie die alle ruimte biedt om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen. 

Deze dag duurt van 13.00 tot 18.00 uur.
Jouw bijdrage/investering:
€ 33,50.

In onze agenda zie je wanneer en waar ze plaatsvinden.

Het is mogelijk om ons te vragen voor het geven van een Collectieve Bewust-er-Zijn cirkel, een 1-daag re-treat, een Trance Static Dance Movement Ritual, een lezing of dansworkshop.
Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).
Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via onze contactpagina.