Ga je mee op reis naar jouw kern/jouw onderbewuste....daar waar jij aanwezig bent in het Hier & Nu en je jouw toekomst mag creëren en manifesteren zoals die voor jou kloppend is/voelt?

Laat je onderdompelen in een warme, veilige en geborgen bad en laat je meevoeren met <3-gedragen klanken van muziekinstrumenten en stem.

We starten met een ❤meditatie die door Mirjam, met haar warme en rustige stem, wordt begeleidt. Ruben ondersteunt haar met zijn muzikale kwaliteiten die hij vanuit zijn ❤ intuïtief speelt.
Deze ❤meditatie zorgt ervoor dat je snel in een diepe ontspanning komt en in verbinding komt met jouw ❤energie en zo jouw ❤frequentie verhoogt. Ook bevrijd je jezelf van alles wat geen toegevoegde waarde meer heeft voor jou en jouw omgeving.
Deze ❤meditatie heeft een diephelende werking. De klankmeditatie volgt direct op de ❤meditatie.

Voel je welkom en kom zoals je bent.
We zien je graag.

One love.

Ruben & Mirjam


Onze 1-daagse re-treats worden gegeven op ons landgoed "Klein Ibiza".
Een fijne en mooie locatie die alle ruimte biedt om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen.

Jouw bijdrage/investering:
€ 33,50.
In onze agenda zie je wanneer en waar ze plaatsvinden.

Het is mogelijk om ons te vragen voor het geven van een Collectieve Bewust-er-Zijn cirkel, een 1-daag re-treat, een Trance Static Dance Movement Ritual, een lezing of dansworkshop.
Wij geven onze 1-daagse re-treats ook als individuele of partnersessie (duur is maximaal 4 uur).
Wij verzorgen ook maatwerk.

Voor meer informatie kunt u ons een bericht sturen via onze contactpagina.